Afgelopen week… #69

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse doperwtjes en champignonschotel. Op Koningsdag haalden we weer een keer Chinees. Ze hadden gebakken banaan over, teveel gemaakt, dus die kregen we er zo bij. Ik hou van gebakken banaan, Lief lust überhaupt geen banaan (ongelooflijk toch?), dus alles was voor mij. Ook gingen we uit eten bij Juffrouw Tok, kip dus. Ik had kip piri piri, een aanrader.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik besteedde een dag aan de normale huishoudelijke dingen en klusjes, en keek eindelijk de film Avatar. Op Koningsdag was ik druk met het schminken en daarna had ik te weinig energie over om nog andere dingen te doen.
We planden ook het etentje, en we zijn zelfs al geweest, donderdagavond hadden we een arrangement waarmee we onbeperkt kip of schnitzels konden eten. Ik had eerder al eens bij een ander filiaal van Juffrouw Tok gegeten en toen vond ik het al erg geslaagd, en dat was het deze keer ook absoluut. Erg gezellig, goed eten en fijne service.
Vrijdagavond deed ik mee aan een schuimrun en natuurlijk heb ik ook gewoon lekker gewerkt deze week. Het weekend was weer gevuld met rustige dagen. Ik begon in een nieuw boek en maakte ook nog een kleurplaat af. img_5692

Afgelopen week in stappen
65.235

Afgelopen week werd ik blij van
Veel gezelligheid, een geslaagd etentje, Koningsdag, hardlopen, gebakken banaan, leuke dingen doen en natuurlijk de konijnen

Afgelopen week in sport
Het was meivakantie, dus onze zaal was dicht en voor buiten trainen was het weer te slecht, helaas geen derbytrainingen dus. Wel heb ik veel kunnen wandelen, hardgelopen, krachttraining gedaan en natuurlijk ook mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik begon in Zonder Lisa van Svea Ersson.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een review over Karvan Cevitam GO, schreef over het Echte Post is Cool project, plaatste weer eens een random kletsblogje, maakte een verslag van de schuimrun en liet weten wat ik vond van het boek Turbulentie.

Hoe was jouw week?

4 gedachtes over “Afgelopen week… #69

 1. Had je Avatar nog nooit gezien? Ik dacht dat ik destijds de laatste was die deze film had gezien, erg mooi trouwens die film

  En van de bananen, ken er meer, en mensen die geen pannekoeken of kersen lusten of slagroom heb ik ook al een keertje in huis gehad, lust ik niet, een kind overigens, hahahaha En zelf lust ik geen vis… iets wat velen ook niet snappen 😉

  X

  Like

 2. Nee ik had hem nog nooit gezien. Zou destijds naar de bioscoop gaan maar dat ging niet door, daarna kwam het er alsnog niet van en vergat ik het ook gewoon.
  Een kind die geen slagroom lust? Die ben ik ook nog nooit tegengekomen!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.