Review: Karvan Cevitam GO

img_5640

Ik ben al jaren lid van Buzzer, en af en toe krijg ik de kans om via Buzzer producten te testen. Een paar weken geleden ontving ik een pakket met Karvan Cevitam GO om te proberen.

Ik ontving een pakket met maar liefst tien flesjes in drie smaken, Red Fruit, Cactus Lime en Strawberry. Geen zuinig pakketje dus, met één flesje kun je zo’n zes liter limonade maken.
Karvan Cevitam GO zijn kleine flesjes met geconcentreerde limonadesiroop, die je makkelijk kunt meenemen onderweg. Ze lekken niet en passen gemakkelijk in je handtas zodat je ze overal mee naar toe kunt nemen. Ik vind het inderdaad handige flesjes. Zelfs als ze open zijn kun je ze op de kop houden, zo lang je er niet in knijpt gebeurt er helemaal niets.
Met ieder flesje kun je dus zes liter limonade maken. Persoonlijk maak ik er zelfs meer van, ik knijp één keer in een flesje van driekwart liter en dan vind ik het toch echt al zoet genoeg.
De limonades smaken erg lekker en fris. Mijn favoriet is de Cactus Lime, maar de andere twee smaken vind ik ook heerlijk. De siroop is suikervrij (bevat wel zoetstoffen) en één kneepje bevat maar 5 kCal.
Naast het water probeerde ik de siroop 00k uit in de yoghurt. Helaas had ik er met mijn nog niet zo wakkere hoofd even geen rekening mee gehouden dat het supergeconcentreerd is. Dus ik kneep een flinke scheut siroop in mijn yoghurt, maar bij het roeren werd de  yoghurt al snel prachtig paars. Klein detail: ik hou juist van de zure yoghurt, als ik er al iets in doe dan is dat heel weinig. Dus ja, dat was niet zo’n succes. Maar dat lag aan mij, niet aan de siroop.
Ik vind het zeker een aanrader, echt wel iets wat ik zou kopen als het op is.

9 gedachtes over “Review: Karvan Cevitam GO

 1. Ja ik zie ze ook weleens staan tegenwoordig maar heel eerlijk ik drink al jaren geen limonade meer, maar zo wel, dan graag Karvan cevitam, die zijn echt heerlijk! En cactus lime is ook mijn favo dan.

  X

  Like

 2. Ik heb dit thuis liggen maar heb het altijd nog nooit gemaakt. Zelf drink ik veel thee en eigenlijk heel weinig zoets.

  Like

 3. Ik heb op mijn bureau op het werk altijd de lemon staan, maar ga die cactus lime binnenkort proberen. Ik heb eigenlijk nog steeds geen idee waarom die kleine potjes nu zo handig zijn als je ze toch niet in je tas doet, haha! Behalve dan dat het zo schattig staat.

  Like

 4. Haha, dat soort dingen doe ik nou ook altijd als ik wakker ben. Het klinkt wel tof. Alleen… Ik wil geen zoetigheid in mijn waterflesje, want als je er daarna weer water in doet blijf je dat proeven al was je het nog zo goed af. Dus ik houd het bij een fles siroop in mijn koelkast 😀

  Grappig trouwens om hier te lezen dat iedereen de cactus het lekkerst vindt, persoonlijk heb ik nooit begrepen waarom ze die smaak maken want ik vind het maar niks…

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.