Mei mini-bucketlist: please be good!

largeApril was een maand van uitersten in het weer, ik zag de 22 graden voorbij komen en een paar dagen later hadden we vorst, sneeuw en hagel. Voor mijzelf was april juist best een rustige maand, maar wel één die voorbij gevlogen is.
Een nieuwe maand, nieuwe doelen, maar eerst: terugblikken op de vorige maanddoelen.
Ik wilde in april de eerste groenten zaaien en aardbeienplantjes kopen. Dat is helemaal gelukt, de spinazie staat, ik heb tomaten, courgette, paprika, kruiden en aardbeien.
Qua hardlopen wilde ik de 5 km voorbij, in principe is dat gelukt, ik ben er een paar honderd meter voorbij geweest, maar dat is natuurlijk niet helemaal wat ik bedoelde. Halve check.
Ik wilde ook iedere dag iets aan beweging doen. Toevallig had Stoere Vrouwen Sporten dezelfde uitdaging, wat betekent dat er in de facebookgroep volop gepost wordt, lekker motiverend. Vier jokers kregen we, ik heb er drie gebruikt. Drie dagen waarop ik niet bewust bewogen heb dus, ik vind hem geslaagd.
De auto heb ik nog altijd niet gewassen. Mooie score vind ik.

Voor de nieuwe maand heb ik natuurlijk ook weer een aantal doelen:

♥ Minimaal drie schrijfoefeningen uit ‘Woordenregen’ maken. Het boek heeft eigenlijk voor iedere week een schrijfopdracht, ik ga wel vooraan beginnen maar niet per se één per week aanhouden.

♥ Minimaal 2 dingen van mijn 30 before 30 lijst afstrepen.

♥ Een nieuw gezond recept uitproberen en als het geslaagd is natuurlijk ook hier delen.

♥ Veel wandelen. Lekker SMART, maar niet heus. Maar wat mij betreft hoeft deze ook niet zo specifiek.

Wat ga jij doen deze maand?

 

11 gedachtes over “Mei mini-bucketlist: please be good!

  1. Ik ga feestjes vieren en ik zit er serieus over na te denken om de challenge die Silke doet deze maand ook mee te doen, een kwartier per dag minimaal naar buiten, dus reizen voor werk of school niet mee geteld, echt bewust naar buiten, maar ik denk dat dit bij voorbaat al niks is voor mij, hahahaha

    X

    Like

  2. April klinkt als een goede maand, en met mei komt het vast ook wel goed. Ik ben heel jaloers op jouw 5 km! Dat staat namelijk op mijn lijstje voor de komende 3 maanden, om dat te gaan halen. Rustig aan ivm eerdre blessures. Verder wil ik de vloer van de kamer van dochter opknappen, en daarna ga ik aan de slag met de kamer van zoon.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.