Afgelopen week… #60

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
Ik had een lekkere lunchsalade op het werk, we aten een avond broodjes hamburger met sla, heerlijk, beter dan die van de Mc. Omdat we broodjes over hadden ontbeet ik een keer met een luxe broodje gebakken ei en cheddar. Verder aten we onder andere spinazie, bloemkool en verse boontjes.

img_5354

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag was een rustig dagje. Lekker in huis bezig geweest, maar ook veel gelezen en gekleurd. In de avond gingen we nog even naar een groothandel en naar de winterkermis in Apeldoorn.
Dinsdag was ik druk aan het werk, en deed ik verder niet echt iets bijzonders. Facebook bood me een borstvergroting aan voor slechts €2500 euro. Ik denk dat Facebook me een hernia wil bezorgen.
Woensdag was mijn andere vrije dag, het was heerlijk weer dus ik ben lekker in de tuin bezig geweest. Jane, ons nieuwste konijntje, was voor het eerst even naar buiten, ze heeft genoten van de zon.
Donderdag en vrijdag was ik weer aan het werk, aan het eind van de donderdag kon ik een mooie zonsondergang fotograferen. En toen was het al weer weekend. Zaterdag kochten we een nieuwe wielklem en we gingen even op bezoek bij kennissen. Erg gezellig, ik heb weer ontzettend kunnen lachen. De rest van de dag was voor mijn boeken en wat klusjes in huis.

img_5353

Afgelopen week in stappen:
52.482

Afgelopen week werd ik blij van:
Gezelligheid, mooie verhalen, de saladebar, cheddar, veel tijd om te lezen/kleuren/puzzelen, een leuk berichtje, een wallsit-record, thee.

Afgelopen week in sport:
Ik brak dus mijn wallsit-record, dat is één van de oefeningen van fysiotherapie. Ik doe hem dagelijks, en iedere dag probeer ik het een beetje langer vol te houden dus stiekem breek ik iedere dag mijn record, maar deze keer kwam ik voor het eerst boven de twee minuten uit. Natuurlijk deed ik ook netjes mijn andere oefeningen en had ik derbytraining. Verder deed ik deze week bedroevend weinig.

Afgelopen week las ik:
Ik las Het meisje in de trein uit en begon in De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween.

Afgelopen week schreef ik:
Mijn recensie van Live, Love, Run, ik vulde de songtag-st in, maakte een lijstje met redenen waarom het van mij nu lente mag worden en ik deelde het basis-recept voor wafels.

7 gedachtes over “Afgelopen week… #60

  1. Wat aardig van Facebook 😉
    Wat goed dat je langer dan twee minuten de wallsit hebt gedaan! Ik vind deze oefening best heavy.

    Like

  2. Oh jij ook al de 100 jarige man die verdween gelezen, dat deed ik al ruim een jaar geleden, en het valt mij op dat dit boek nu pas echt in zwang lijkt te komen hier, hahaha Wat vond je ervan, ga je die nog reviewen? 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.