Koningsdag | Zo ontvlucht je de drukte en kom je tot rust

Hoewel je overal leest over de beste feestjes en de leukste kleedjesmarkten op Koningsdag zijn er ook genoeg mensen die het liefst naar België willen vluchten om er zo min mogelijk van mee te krijgen. België te drastisch? Dit kan ook!

Foto door Pixabay op Pexels.com

Lekker naar de sauna
Op feestdagen is het in de sauna meestal hartstikke rustig. Heerlijk om helemaal tot rust te komen, altijd plaats bij de opgieting (al is er soms wel en ook ideaal als je het nog wat spannend vindt en liever niet zoveel mensen om je heen wil.

Zoek het strand op
Koningsdag is dan wel niet het beste moment voor een stedentrip, maar doordat de meeste mensen de drukte opzoeken heb je het strand waarschijnlijk bijna voor jezelf. er wordt ook nog eens heerlijk strandweer verwacht, vind ik zelf tenminste. Geen handdoeken in de zon weer, maar wel een lekker temperatuurtje voor een strandwandeling en een uitwaaisessie.

Maak er een selfcare at home dag van
Je kan ook lekker thuisblijven natuurlijk, daar is helemaal niks mis mee. Eet lekker een oranjetompouce als je daar zin in hebt, verlies je in een goed boek, houd een film- of seriemarathon. Of maak er een thuisspa van met een uitgebreid bad en een lekker maskertje.

Toch nog even over België
Wil je er wel graag even uit dan kun je natuurlijk ook echt naar België vluchten, of naar Duitsland. Of maak er een lang weekend in een ander land van. Dan heb je gegarandeerd geen ‘last’ van Koningsdag.

Een gedachte over “Koningsdag | Zo ontvlucht je de drukte en kom je tot rust

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.