Afgelopen week… #57

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten:
Ik hield me aan mijn voornemen om weer eens bananen te kopen en maakte daar onder andere weer een keer bananenpannenkoekjes van. Ook at ik een avond alleen en ik maakte van de gelegenheid gebruik om spruitjes te eten. Verder aten we onder andere bloemkool, boontjes en lasagna.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag had ik een vrije dag en deed ik eigenlijk vrij weinig. Ik sliep uit en het was een heerlijk rustig dagje.
Dinsdag was ik gewoon aan het werk, en vanwege mijn verjaardag trakteerde ik op chocola. Vanaf de bijna-bovenste verdieping kon ik deze mooie zonsondergang fotograferen.

img_5209Woensdag was ik weer vrij en deed ik vooral veel in huis. Lekker van die kleine dingen die altijd maar uitgesteld worden.
Donderdag en vrijdag was ik weer aan het werk, en in de avond besloot ik om me in te schrijven voor de Marikenloop. Ze hebben nu een mooie actie met de punten van Optimel, waardoor ik voor een leuk prijsje mee kan doen en zelfs nog een t-shirt krijg.
Zaterdag heb ik geschminkt op een markt, maar ook daar was helaas niet veel te doen, dus ontdekte ik een nieuw spelletje op mijn telefoon. Daarover later meer. En ik begon aan één van de legpuzzels die ik voor mijn verjaardag kreeg.
Niet echt een boeiende week dus, maar dat is helemaal niet erg.

Afgelopen week in stappen:
Volgens de Breeze-app op mijn iPhone liep ik deze week 52.102 stappen.

Afgelopen week werd ik blij van:
Leuk nieuws voor een collega, een leuk whatsapp berichtje, trainen, een leuke opdracht die ik kreeg, gewoon een keer een rustige week, heerlijk.

♥ Afgelopen week in sport:
Derbytraining natuurlijk, de yogafilmpjes, de oefeningen van fysiotherapie en andere oefeningen en een core-workout.

♥ Afgelopen week las ik:
Ik begon in Het Rosie Project, één van de boeken die ik heb gekregen voor mijn verjaardag.

♥ Afgelopen week schreef ik:
Ik maakte mijn mini-bucketlist voor februari, schreef over mijn verjaardag, maakte een overzicht met de films die ik in januari zag, beantwoordde enkele vragen van Pickwick en ik maakte een lijstje met 30 dingen die ik voor mijn 30ste wil doen.

Hoe was jouw week?

9 gedachtes over “Afgelopen week… #57

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.