Teatopics: enkele vragen die ik tegenkwam

foto(60)1Bij de theezakjes van Pickwick staat tegenwoordig een vraag op het labeltje. Het idee is om mensen in gesprek te laten gaan over de vragen, maar ik vond het een leuk idee om een paar vragen die ik intussen ben tegengekomen hier te beantwoorden.

Wat is je allergekste bijbaan geweest?
Ik heb eigelijk niet echt een gekke bijbaan gehad. Ik kan zelfs zo geen rare dingen bedenken die ik bij mijn normale bijbaantjes heb meegemaakt. Wat saai eigenlijk he?

Als je iets tegen de wereld zou kunnen zeggen, wat zou het dan zijn?
Wees gewoon eens een beetje liever tegen elkaar. Peace!

Ben je gelukkig?
Absoluut.

Als je één ding uit het verleden zou kunnen aanpassen, wat zou het dan zijn?
In eerste instantie dacht ik meteen aan ‘beter mijn best doen op de middelbare school’. Aan de andere kant geloof ik ook dat alles wat ik heb gedaan en meegemaakt me heeft gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Dus bij nader inzien geloof ik dat ik helemaal niets zou willen aanpassen.

Als je de hele dag maar één gerecht moest eten, wat zou dat dan zijn?
Pizza of pannenkoeken, daar kan ik wel zo mee variëren dat ik daar prima een dag mee door kan komen. Maar dan wel op voorwaarde dat de calorieën gewoon niet bestaan.

18 gedachtes over “Teatopics: enkele vragen die ik tegenkwam

 1. Leuke vragen! Mijn gekste bijbaan was euh… “webcammodel” eerlijk gezegd 🙂 Als ik iets tegen de wereld zou kunnen zeggen dan zou ik iedereen gewoon vragen eens 10 minuten stil te staan bij hoe de wereld tegenwoordig in elkaar zit… Ja, ik ben eigenlijk gelukkiger nu dan ik ooit geweest ben, ook al zit het mij fysiek niet erg mee! 🙂 Wat ik zeker uit mijn verleden zou willen aanpassen, dat is mijn studiekeuze. En ik kan de hele dag…. euhm…. prinsessenboontjes met gekookte aardappels en hete melk over eten…

  Like

 2. Leuk hè, die labels 🙂
  Als ik iets kon overdoen, dan zou ik niet voor de opleiding SPW hebben gekozen… Tegen de wereld zou ik zeggen: wees verdraagzaam naar elkaar toe en laat ieder in zijn/haar waarde.
  En pannenkoeken? Brrrr, haha. Denk dat ik voor brood kies 😛

  Like

 3. De leukste vragen gaan over eten haha. Mijn favo voedsel zou zijn chips en chocola. Mjammie! Sommige van die vragen vind ik wel raar, maar er zitten zeker leuke bij.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.