Verjaardagsfeest!

birthday-party-project-shutterstock_129666242-604x270
http://www.dogonews.com

Afgelopen zaterdag mocht ik er weer een jaartje bijschrijven op de teller. Ik heb geen groot knalfeest gegeven, maar het gewoon in de woonkamer gevierd met de mensen die me lief zijn. Maar eigenlijk begon mijn verjaardag wel met een knalfeest.

We hadden op vrijdagavond natuurlijk onze roller derby nieuwjaars/kerst/sinterklaas-bingoavond met natuurlijk heel veel eten. Ik had met mijn grote mond beloofd dat ik gebak mee zou nemen, maar natuurlijk had ik er niet bij nagedacht dat ik overdags en de dag ervoor gewoon aan het werk was en dus niet veel tijd had om iets te maken. Maar dat werd opgelost door tot in het holst van de nacht op donderdag te bakken, want ook voor de zaterdag moest er natuurlijk iets lekkers op tafel. Maar dat terzijde, voor de vrijdag werden het brownies, die volgens mij bij iedereen in de smaak vielen.
Na de bingo vertrokken we met een deel van de groep naar de roller disco. Ik had op de valreep nog een kaartje kunnen scoren, want het was hartstikke uitverkocht. En daar begon om middernacht mijn verjaardag echt, want opeens werd er voor me gezongen. Zo leuk, ik ben vroeger wel eens meer uit geweest op de avond voor mijn verjaardag, maar nog nooit eerder had iemand het idee gekregen om een klein feestje voor me te maken, erg lief. En ja, het klinkt natuurlijk als iets heel kleins en onbenulligs, maar het liet mijn dag geweldig van start gaan.
De zaterdag zelf was heerlijk rustig, ik had wel even geregeld dat ik een beetje kon uitslapen. De taart was tenslotte al klaar, verse appeltaart deze keer.
Jammer dat het zo’n grijze regenachtige dag was, maar we zaten toch heerlijk binnen.
Met het bezoek kwamen natuurlijk ook… cadeautjes! En echt, ook al ben ik inmiddels volwassen, cadeautjes uitpakken blijft leuk.

img_5161

Ik kreeg een wafelijzer, die wilde ik al erg lang hebben en ik kan niet wachten om hem te proberen. Ook kreeg ik twee boeken, Het Rosie Project en Het Meisje In De Trein, twee boeken die al een tijdje hoog op mijn leeslijst staan, ik ben erg benieuwd. En tot slot twee legpuzzels, dat vind ik ook altijd leuk om te doen. En ik heb nog iets tegoed, want niet iedereen was er. En een dag later kreeg ik ook nog een doos met Celebrations.
Ik heb een superleuke dag gehad, met lieve mensen om me heen, veel leuke felicitaties, online, via de post en natuurlijk in het echt. Lief en ik gaan nog samen een dagje weg, dat doen we altijd voor onze verjaardagen in plaats van een cadeau voor elkaar. Een datum hebben we nog niet gepland, maar ik kijk er nu al naar uit, heerlijk.

Hoe vier jij je verjaardag?

10 gedachtes over “Verjaardagsfeest!

 1. Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad. Het Meisje in de Trein staat hier ook nog te wachten. Nog steeds geen leesflow gevonden. Ik heb twee jaar geleden geprobeerd mijn verjaardag te vieren, maar dat was een ramp. De ene paniekaanval na de anderen. Dus vanaf dat moment doe ik het gewoon weer zoals altijd: in mijn eentje vieren. Heerlijk! 😉

  Like

 2. Alsnog van harte gefeliciteerd. Wat een leuke start van je verjaardag op deze manier haha.
  Meisje in de trein heb ik gelezen. Is even inkomen maar daarna best een goed boek!
  Ik vier mijn verjaardag eigenlijk niet meer. Ik vind het niet leuk om zo in de spotlight te staan en voel mij er altijd erg ongemakkelijk bij. Meestal gaan vriendlief en ik lekker samen uit eten. Dat vind ik dan weer wel erg leuk.

  Like

 3. Nog van harte gefeliciteerd!! Ik heb het zondag gevierd, ook gewoon in de woonkamer met vrienden en familie en het was super gezellig. Grote feestjes hoeft niet van mij, al hoop ik stiekem wel op een surprise party volgend jaar 🙂 Leuke cadeaus heb je gekregen!

  Like

 4. Alsnog ook hier gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt leuke cadeaus gekregen 🙂
  Ik ben later deze maand jarig en vier het ook nooit zo uitgebreid, gewoon met m’n eigen familie en dan zit m’n huisje ook wel vol met 11 mensen, haha.

  Like

 5. Nog gefeliciteerd! Fijn dat je zo een leuke dag hebt gehad. En een wafelijzer… lijkt me echt leuk om te hebben haha. Ik vier mijn verjaardag nooit echt uitgebreid. Met familie, maarja nu ook niet meer natuurlijk. Dus uiteten met mijn vriendje 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.