Februari mini-bucketlist

febJanuari is veel te snel voorbij gegaan vind ik. Het was een fijne maand met veel mooie momenten, jammer dat de maand al weer voorbij is. Voor januari had ik natuurlijk zoals iedere maand mijn mini-bucketlist opgesteld, tijd om te kijken wat ervan terecht gekomen is.

Op zich viel de score mij niet tegen, aangezien ik eigenlijk de hele maand niet meer naar mijn lijstje heb omgekeken en dus echt even moest kijken wat er ook al weer op stond. Ik heb er twee van de vier gehaald:
Ik wilde twee boeken lezen, dat is helemaal gelukt, ik ben zelfs al begonnen in de derde. En ik wilde een half uur voor het slapen gaan mijn laptop uit doen. Ook dat is gelukt. Tien keer een rondje hardlopen en een week lang een eetdagboek bijhouden, dat is me niet gelukt.

Tijd voor nieuwe doelen voor de komende maand:

♥ Twee boeken lezen

♥ Een alternatieve plaats vinden voor de telefoon ’s nachts. Ik wil hem liever niet meer naast mijn hoofd hebben, maar het punt is dat ik hem ook als wekker gebruik. De wekkerradio vind ik echt vreselijk om als wekker te gebruiken, en een andere optie heb ik niet. Het liefst heb ik hem dus ergens waar ik de wekker nog hoor, maar niet naast bed. Heb ik meteen een reden om niet te snoozen.

♥ De categorieën op mijn blog uitzoeken, sorteren en opschonen. Serieus, de oudste categorieën komen uit 2008.

Wat wil jij sowieso gaan doen deze maand?

14 gedachtes over “Februari mini-bucketlist

 1. Wat herkenbaar, ik wil ook mijn gsm uit de slaapkamer maar…Ik gebruik hem als wekker. Weet je wat, ik ga vandaag nog een wekker kopen 🙂 en ik moet ook verder mijn blog sorteren en een Facebook pagina ervoor maken en…..

  Like

 2. Blogcategorieën uitzoeken is een hele goede 😉 Ik ga ook gewoon lekker door met lezen, afgelopen maand 4 boeken gelezen maar dat ga ik deze maand denk ik niet halen.

  Like

 3. Ik slaap al jaren zonder gsm op mijn slaapkamer en ik heb het idee dat dat meer rust geeft. Ik heb een wake-up light, heel fijn hoor. Ik ga maar eens eerst één boek proberen uit te lezen haha

  Like

 4. Ik leg mijn telefoon ook niet meer naast mijn hoofd want dan MOET ik wel uit bed voor mijn wekker. Helpt toch wel een beetje.

  Ik wil deze maand iets meer aan mijn blog werken en geld sparen voor mijn volgende reis.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.