Kilo’s knallen: de eerste maand van 2016

img_43_1382106301
http://www.ronhaans.nl

Inmiddels zitten we al weer ruim vijf weken in het nieuwe jaar, en ik vond het wel weer eens tijd worden voor een update. Hoe gaat het nu met afvallen?

Daar kan ik heel kort over zijn: op dit moment gaat het supergoed! Sinds het begin van dit jaar ben ik al 3,1 kilo kwijt! Dat is meer dan ik had verwacht, en daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Nu ervoor zorgen dat ze me niet meer terugvinden.
Mijn centimeters heb ik helaas niet gemeten aan het begin van het jaar, maar die ga ik vanaf nu ook weer bijhouden. Ik heb het wel eindelijk aangedurfd om een foto van mijn figuur te maken van voren en opzij, één begin januari en één begin februari, en het is niet veel, maar ik zie zowaar wat verschil tussen de beide foto’s. Interessant wel, want als ik in de spiegel kijk zie ik dat absoluut nog niet.
Qua centimeters is er ook zeker wel iets af, want mijn riem kon opeens een gaatje strakker. Maar het allerleukst is wel dat anderen het zien, steeds meer mensen die ik een tijdje niet gezien heb vragen me of ik ben afgevallen of geven complimentjes. En dat is zo leuk om te horen, dat motiveert extra om door te gaan.
Ik ben wel blij dat het langzaamaan weer iets langer licht is buiten. Langer licht staat voor mij gelijk aan meer energie, beter in mijn vel zitten en meer zin om buiten de derbytrainingen om te sporten.
Op naar nog zo’n mooie maand, ik heb er zin in!

18 gedachtes over “Kilo’s knallen: de eerste maand van 2016

  1. Wat goed dat je al zo veel kwijt bent! Lekker bezig hoor. Dat is een fijn begin van 2016! Leuk ook dat je zoveel complimenten krijgt van mensen die je al wat langer niet hebt gezien. Het valt dus duidelijk op! Succes nog verder hè! 😀

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.