Sport: Roller Derby in Nijmegen is een feit!

tumblr_md1duloVkp1rogngso1_500Sommigen van jullie weten het misschien nog wel. Ruim twee jaar geleden schreef ik over roller derby. Toen twijfelde ik of ik daar aan wilde beginnen, niet vanwege de sport maar vanwege de afstand in combinatie met de trainingstijden.
Een maand later kwam dankzij alle enthousiaste verhalen en een reactie op mijn eerste blogje het idee om dan zelf een team op te zetten. Hoog gegrepen, ja. Te hoog, want het is nooit van de grond gekomen.
We begonnen met meerdere meiden, waarvan de rest al snel afhaakte. En voor mij alleen was het gewoon te veel. Dus kwam het er niet van. Bij vlagen had het nog een opleving als er weer eens naar gevraagd werd, maar echt van de grond kwam het niet.
Tot ik ongeveer drie weken opeens benaderd werd met de vraag of ik er nog mee bezig was, omdat er mensen mee bezig waren om iets in Nijmegen op te zetten.
Van het één kwam het ander, ik sprak af met één van de oprichters en het bleek dat zij in korte tijd al veel meer voor elkaar hadden, het was zelfs al zo goed als rond.
Dus het gaat er eindelijk toch van komen, ik ga in januari beginnen met roller derby! Ik ben dan wel geen oprichter, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Degenen die het nu wel geregeld hebben zijn er overduidelijk stukken beter in dan ik en hebben bovendien ervaring. Nee, ik vind het eigenlijk wel fijn dat ik straks gewoon kan beginnen.
Ik heb er echt ontzettend veel zin in! En nu natuurlijk mijn spullen bij elkaar zien te shoppen.

16 gedachtes over “Sport: Roller Derby in Nijmegen is een feit!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.