Favorieten: quotes

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een lijstje met favorieten heb geplaatst, dus ik vond het tijd worden voor een nieuwe. Vandaag deel ik een aantal van mijn favoriete quotes met jullie. Ik ben gek op mooie quotes en mijn favorieten willen nog wel eens veranderen, dus dit lijstje zal misschien wel vaker voorbij komen.

winners
“Winners never quit & quitters never win”. Een vergelijkbare is ‘je kunt niet falen, tenzij je opgeeft’. Dit vind ik een hele mooie en ook een motiverende quote. En helemaal waar, winnaars haken niet af, want als je afhaakt zul je niet winnen. Hij past bij me, ik ben wel een doorzetter. Als ik iets graag wil dan ga ik daar voor en wil ik niet opgeven. Al gaat het misschien niet zo snel als ik zou willen, of niet op de manier die ik in gedachten had, ik weet dat ik er uiteindelijk wel ga komen.

dream

‘Don’t dream your life, live your dreams’. Deze vind ik ook heel mooi, en belangrijk. Jaag je dromen na en maak ze waar, want waarom zou je genoegen nemen met minder? Natuurlijk kun je niet áltijd alleen maar doen wat je leuk vindt. Maar je kunt wel je hele leven bij elkaar dromen, om er ook maar iets van waar te maken moet je in actie komen.

life-is-not-about-waiting-for-the-storm-to-pass-facebook-cover

En dit is toch wel mijn all time favoriet denk ik. ‘Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain’. Ik probeer altijd overal iets positiefs in te zien. Als er een storm voorbij komt in het leven kunnen we daar vaak niks aan veranderen. Maar we kunnen wel proberen er iets positiefs uit te halen en ervan te leren.

Wat is jouw favoriete quote?

 

21 gedachtes over “Favorieten: quotes

  1. Mooie quotes, die tweede vind ik erg mooi! Ik ben nu op een punt in m’n leven aangekomen dat ik aan het nadenken ben over wat ik nu echt wil met m’n leven, best lastig haha!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.