New in: zichtbaarheid, schattigheid, heerlijkheid en zachtheid

De afgelopen paar dagen heb ik ontzettend leuke dingen gekocht, die ik graag met jullie deel.

IMG_2944  IMG_2945

♥ Ik kocht een heerlijke, warme coltrui. Eigenlijk heb ik al heel lang geen coltruien meer gehad, maar ze zitten zo lekker en ze zijn heerlijk warm. Dus toen ik een mooie zag voor een fijn prijsje kon ik die natuurlijk niet laten liggen.
♥ Daarnaast kocht ik online deze stralend blauwe led-veters, zijn ze niet geweldig? Dinsdag kwamen ze aan, en ja, ze kunnen echt in je schoenen. Leuk natuurlijk, maar ook handig om gezien te worden als ik in het donker zou gaan rennen of lopen.

IMG_2940  IMG_2946

♥ Ik kon al tijden niet meer in bad, want onze stop was kapot. We hadden zo’n ding wat je in de afvoer kon draaien, maar het draaigedeelte was afgebroken. Ik wilde al tijden een nieuwe stop, en nu vond ik er zelfs een met een walvis. Heb ik nog gezelschap ook!
♥ Eigenlijk waren die fluffy vesten die je tegenwoordig zoveel ziet niet echt mijn ding. Tot ik er één spotte zonder mouwen en met lange ‘haren’, die vond ik toch wel erg leuk. Afgelopen week vond ik een zwarte, maar die viel niet zo mooi en was ook nog eens best prijzig. Maar vanavond kwam ik deze tegen en ik werd verliefd. Eigenlijk wil ik nog steeds een zwarte, maar deze gebroken witte vind ik ook geweldig.

17 gedachtes over “New in: zichtbaarheid, schattigheid, heerlijkheid en zachtheid

  1. ohhh ben je ook gevallen voor de fluffy mode? 🙂 ik doe er niet aan mee, ik ben niet zo fluffy denk ik 😉 Leuke col trui en je veters.. heel blits! Nu moet je zeker wel gezien worden!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.