Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2019

Het is inmiddels al een paar jaar een soort traditie, een overzichtje van de 9 Instagramfoto’s die de meeste likes hebben ontvangen in het afgelopen jaar. Ik zag de eerste overzichtjes alweer voorbij komen, en dan heb ik meteen zin om de mijne ook op te graven. Ik deelde hem al op Instagram, maar bij dezen ook een beetje tekst erbij.

img_7374

Je ziet dat de sportfoto’s blijven scoren. Toch is de foto met de meeste likes een mooie zonsopkomst. Die ik toevallig wel maakte tijdens een hardlooprondje, dus vandaar waarschijnlijk de vele likes. Maar toch leuk dat er een keer geen typische sportfoto op één staat.
De tweede is een foto die ik maakte bij een rondje hardlopen. Ik deel niet ieder rondje op Instagram, maar als ik er één deel scoort hij altijd goed. Zelfs als alleen mijn voeten erop staan.
Foto drie maakte ik in Amsterdam. De actiegroep Anonymous For The Voiceless hielden die dag een 24-uurs actie. Wat je op de foto ziet is een stukje van de Cube of Truth, om mensen bewust te maken van het dierenleed in de vlees- en zuivelindustrie. De meesten dragen een bord, sommigen een laptop waar beelden op te zien zijn. Naast de mensen die de Cube vormen zijn er de outreachers, die met geïnteresseerden in gesprek gaan. Erg indrukwekkend, zoveel mensen uit heel de wereld die op een vreedzame manier actie voeren.
De vierde foto is weer een hardlooprondje, zelfs mijn niet-charmante bezwete hoofd doet het goed blijkbaar.
Foto vijf zijn de nieuwe hardloopschoenen die ik als verjaardagscadeautje voor mezelf kocht.
Foto zes zijn het startbewijs en de medaille van de Run for KiKa, de enige run waar ik dit jaar aan meegedaan heb. Het was hartstikke leuk, en mede dankzij jullie heb ik een leuk bedrag opgehaald voor KiKa.
Op foto zeven zie je dat eten ook best goed blijft scoren. Dit was mijn zelfgemaakte courgetteburger met zoete aardappelpatat.
De achtste foto is een close-up van de eerste pocketletter die ik maakte. Erg leuk om te versturen en om te krijgen, dat zou ik zeker vaker willen doen.
En tot slot foto 9, nog een burger. Geen zelfgemaakte dit keer, deze at ik bij een spontaan etentje. Het is de Tomeato burger, een echte aanrader.

6 gedachtes over “Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2019

  1. Wat leuk om je beste Instagramfoto’s zo op een rijtje te zien! En gaaf dat je die run hebt gedaan. Ik ga ook mijn meest gelikete foto’s eens bekijken 😉 Hoewel ik dit jaar niet zoveel heb gepost.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.