Tag | Instagram tag 2019

Ieder jaar ergens in januari vul ik met plezier de Instagram tag in. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wie ik de credits moet geven voor deze tag, maar ik vul hem al een paar jaar in. Ik vind het een leuke aanvulling op de beste negen, die al eerder online kwamen.

Welke foto’s kregen in 2019 de meeste likes?
Dat zijn deze negen foto’s. In de blogpost die ik eerder online zette kun je een toelichting op de foto’s vinden.

img_7374.jpg

Wat is je allerlaatst geplaatste foto van 2019?
Dat was deze, van een lekkere frisse strandwandeling met de hondjes. Ik plaatste hem op 28 december, de dag dat we daar ook waren.

insta1

Wat was de allereerste foto die je plaatste in 2019?
Dat was deze, een simpele nieuwjaarswens.

Afbeeldingsresultaat voor beste wensen schitterend nieuwjaar

Wat is de allerleukste foto van 2019 waar je zelf op staat? 
Oh, ik kan niet kiezen, ik heb zo veel leuke foto’s van mezelf geplaatst… En dat meen ik, nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen. Ik twijfel tussen deze vier. Linksbovenin gewoon omdat ik vind dat ik er leuk op sta, rechtsbovenin omdat het een van de weinige goed gelukte actiefoto’s is, linksonderin omdat hij me trots maakt, dit was na de Titan Swim, en rechtsonderin omdat ik die stiekem gewoon erg goed gelukt vind.

img_8205

Van welke foto uit 2019 krijg je ter plekke heimwee?
Ik heb verschillende heimweefoto’s, maar ik ga voor deze, van onze vakantie. Gelukkig mogen we bijna weer.

insta2

Wat is het allerlekkerste gerecht wat je in 2019 op Instagram deelde? Het is niet het meest fotogenieke gerecht, maar deze gnocchi met blauwe kaas, champignons en spinazie was echt een succesje.

insta3

Wat is de allerleukste foto die je in 2019 maakte van je huisdier?
Weer zo’n lastige, mijn huisdieren zijn juist hartstikke fotogeniek dus er zitten veel leuke tussen. Ik ga voor deze, een leuke foto van een heerlijke dag. Die achterste is helaas niet van ons.

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond

Welke fotobewerkingsprogramma’s of instagramfilters gebruikte je dit jaar het meest?
Geen. Ik gebruik wel eens de bewerkingsmogelijkheden van de iPhone zelf, maar verder bewerk ik niks. Hooguit een filter van Instagram zelf, of ik maak een collage via PhotoGrid.

Wat zijn je meest gebruikte hashtags op Instagram in 2019?
Geen idee. Ik denk #nature, of iets in die strekking.

Welke drie accounts zijn bij jou favoriet?
Ik volg zoveel leuke en mooie accounts, daar kan ik echt geen favorieten uit kiezen.

Wat is jouw favoriete account? En spam hier ook gerust je eigen account.

5 gedachtes over “Tag | Instagram tag 2019

  1. Ik zit eens te kijken bij mijzelf, maar ik heb over 2019 echt maar heel weinig geplaatst, terwijl ik toch echt wel weg ben geweest, hahaha Komt ook omdat ik met de grote camera de foto’s maak, en nog altijd, moet ik eens zien of ik kan uploaden gewoon vanaf de laptop, ooit kon dat met een proggie, maar ineens niet meer… vandaar… ik blijf wat ouderwets, denk er ook niet aan dan, om het met de foon te doen…

    X

    Like

  2. Leuk om te lezen en zien! Je Gnocchi gerecht klinkt trouwens erg lekker. Misschien ook weer eens iets maken met Gnocchi want het is lekker maar ik vergeet het altijd.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.