Kerstsfeer in huis

Ik kon het gisteravond niet laten, ik heb de kerstboom opgezet. Ons compromis was eigenlijk ná Sinterklaas, maar gisteren had ik tijd en zin om alles tevoorschijn te halen, en ach, die ene dag…

img_7310

Het eerste kerstversiersel hing er overigens al bijna een week. Ik doe mee met een adventskalenderswap, en deze kerstboom mocht ik in ontvangst nemen. Hij is inmiddels al iets kaler, want er zijn natuurlijk al zes zakjes open. Maar ondertussen wordt hij ook weer opgevuld: hij is perfect om de ontvangen kerstkaartjes aan op te hangen.

En de echte kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken! Bont en vol, zoals altijd. De piek bleek helaas gebroken (hoe dan? Hij zit gewoon in een doos onder het bed, zelfs de honden kunnen er niet bij…) maar gelukkig hadden we er nog één.

En natuurlijk de tafel met kersthuisjes en onze houten kerststal. Twee huisjes hebben nog batterijen nodig, en ons landschap met treintje deed het niet goed meer, dus die staat er niet bij. Ik vind eigenlijk dat er nog iets bij mag.

Heb jij de kerstversiering al staan?

 

10 gedachtes over “Kerstsfeer in huis

 1. hahahaha, oh dit was voor mij vroeger altijd een must… 5 dec. Sint weg? Kind op bed? Kerstboom uit de stal… schuur dus 😉 En hoppa al moest ik tot midden in de nacht, maar op 6 dec. mijn verjaardag stond ie, en gingen de kaarten standaard op de bus… nu voor het eerst in jaren weer geschreven.. maar ik moet nog zegels halen ga ik zo doen 😉

  Verder doe ik er weinig aan, veel kaarsjes, misschien nog een tafelstukje ergens, maar ja, ik ga ook nog heen en weer, en zal meer daar zijn dan hier? Of juist andersom, hier ben ik ervoor… daar ben ik na de kerst.. kortom in welk huis dan? 😉

  X

  Like

   1. hahahaha, och heb hem weleens tot maart gehad… vanuit luiheid in mijn eentje af moeten breken, lol… daarna kwam mijn moeder nog weleens helpen 😉

    Like

 2. Wat leuk die advents kalender en wat zat er in? Wat heb je de kerstboom mooi opgetuigd 🎄🎄🎄⭐⭐volg je mij al? Leuk als je mij terug volgt en een kijkje neemt bij mijn blogs, fijne avond 💠🌠

  Geliked door 1 persoon

 3. Ohh wat ziet het er gezellig uit! Ik zat zelf te twijfelen of ik een kerstboom zou opzetten, maar heb het toch maar gedaan. Vind het toch wel heel knus staan 🙂 Wat een toffe adventskalender trouwens. Lijkt me leuk om elke dag een klein pakketje te openen 🙂

  Like

 4. De houten kerststal vind ik erg mooi!

  Ik had eerst in gedachten om dit jaar geen kerstboom te doen, aangezien er verhuisd moet worden, maar toen duidelijk werd dat de verhuizing pas begin januari zal zijn ben ik toch gezwicht en hebben we hem afgelopen zaterdagochtend meteen gezet (in recordtempo). Daar houd ik het dan ook bij, geen extra versiering, er is al genoeg in te pakken en op te ruimen straks! Ben er wel erg blij mee, we hadden geluk, het is een hele mooie boom met prachtige lange naalden en precies de goede afmetingen!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.