Uit de brievenbus | Adventtwit adventskalender deel I

Ik doe mee met een adventskalenderswap, waarbij we elkaar een adventskalender toesturen om iedere dag iets te kunnen uitpakken. Oke, die van mij kwam niet helemaal uit de brievenbus, want daar paste hij echt niet in, omdat mijn swapmaatje dichtbij woonde kon ik mijn adventskalender ophalen. Vandaag deel ik de eerste helft.

Ik kreeg deze fantastische kerstboom. Het was bijna zonde om hem dagelijks een stukje verder af te breken, maar daar hebben we al een oplossing voor gevonden: aan de andere kant vullen we hem aan met de kerstkaartjes die we krijgen.

img_7500

De cadeautjes die te groot of te zwaar zijn voor de witte zakjes zitten in de zak van de kerstman. Als ik mijn cadeautje uit de zak moet pakken zit er zo’n schattig kaartje in.

img_7499

En dit zat erin:
♥ 1 december: een afteller richting kerst
♥ 2 december: washi tape in kerststijl
♥ 3 december: waxinelichtjes in een prachtiige zelfgemaakte verpakking
♥ 4 december: cakebakjes
♥ 5 december: een chocoladeletter met karamel-zeezoutsmaak
♥ 6 december: iets lekkers voor Nina en Macho
♥ 7 december: een zelfgemaakt boekje met verschillende kerstplaatjes
♥ 8 december: een mooie mok met mijn voorletter in het goud
♥ 9 december: nog zo’n mooie mok voor Lief
♥ 10 december: clear stamps, en die leuke zelfgemaakte kersthangers
♥ 11 december: een dik boek
♥ 12 december: een potje met kerststempels

Dit was de eerste helft, ik besloot er twee delen van te maken omdat het anders wel heel veel in één post zou worden. Ik ben er nu al heel blij mee, zo leuk om iedere dag een cadeautje uit te kunnen pakken!

4 gedachtes over “Uit de brievenbus | Adventtwit adventskalender deel I

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.