Fotoblog | Tour du nieuwe badkamer

Ik had natuurlijk al een kleine sneak peak gegeven, maar inmiddels is het klaar met de verbouwing van de badkamer. Dinsdagochtend werd het laatste kitrandje gespoten, en woensdagochtend konden we eindelijk douchen. Het koste letterlijk bloed, zweet en tranen, maar we zijn er heel blij mee. Een kleine rondleiding. 

Eerst even een foto van hoe het eerst was. Ik ben helemaal vergeten om een goeie before-foto te maken, dus dit is eigenlijk al tijdens het slopen. De witte tegels is wat er in zat, de zwarte tegeltjes kwamen nog achter het bad vandaan, die hadden we nog nooit gezien.

En zo ziet het er nu uit. In de sneak peak was al wel te zien dat we voor grote grijsachtige tegels hebben gekozen. We wilden het niet te donker, want het is geen grote ruimte, maar we wilden ook geen wit. De vloertegels mochten niet te glad zijn, en we wilden grote tegels.
We hadden eerst een bad, maar die is eruit. In plaats daarvan maakten we een extra grote doucheruimte, met een bankje. De douchekolom was in eerste instantie helemaal niet het plan, maar daar vielen we voor bij de tegelhandelaar. Dit was de laatste die hij had, en hij wist niet zeker of hij werkte, en hij ging stoppen met het verkopen van sanitair, dus we konden hem voor een bodemprijsje meenemen. En hij werkt perfect.

We hebben ons een beetje laten inspireren door de wellnesscomplexen die we graag bezoeken. Nu hebben we dus een palmboom, een schaal met scrubzout en dispensers voor onze douchegel en shampoo. We wilden een mooie plant, alleen we hadden nog geen idee wat precies. De palmboom kwamen we tegen bij de Praxis, en toen we hem zagen wisten we dat hij perfect zou zijn in de badkamer.
Het wastafelmeubel paste goed bij de kastjes die we al hadden, en het was een setje met de spiegel. Boven de spiegel hangt intussen ook nog een led buis voor het extra felle licht.
In het plafond zitten spotjes, in plaats van de lamp die we altijd in het midden hadden. En er zit een stopcontact bij de spiegel, nu hoef ik niet meer met een verlengsnoer te föhnen.

img_4907

Macho keurt hem goed. En wij ook!

9 gedachtes over “Fotoblog | Tour du nieuwe badkamer

  1. Prachtig mooi, het is dat ik in een huurhuis zit, en dit eventueel met een grote omweg aangevraagd moet worden met risico dat men zegt dat het eer weer uit moet, hahaha maar anders?

    Wie weet straks in de andere provincie 😉 Dat moet ook eens up to date worden, komt vanzelf!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.