Gewoon even kletsen

Joehoe, ik leef nog hoor. Jullie ook, of zijn jullie gesmolten? Het is hier wel even wat rustiger geweest, niet per se gepland, maar ik genoot liever van het weer dan achter de laptop te gaan zitten, veel te warm aan de benen.

flight landscape nature sky

Foto door Pixabay op Pexels.com | En zo dachten de meeste lezers er ook over geloof ik, want aan de bezoekersaantallen te zien waren er maar weinig die het gelezen hadden als ik wel iets had geplaatst. Prima zo dus, maar nu kom ik toch even bijkletsen en even laten weten dat ik nog leef. 

Hebben jullie een beetje genoten van het warme weer, of kun je er niet zo goed tegen? Ik hou wel echt van het warme weer, en ik ben blij dat het in mijn vakantie kwam. Het enige jammere is dat het boven dan ook zo warm wordt, en daar worden de nachten toch niet beter op. Toch was ik ondanks dat totaal niet moe, dus blijkbaar kon ik het goed hebben. En ik ben een nacht halverwege naar buiten gegaan om daar verder te slapen, dat was ook erg goed te doen.
Zitten jullie ook zo onder de muggenbulten? Ik lijk er meer te hebben dan andere jaren. Is de hooikoorts voorbij, krijg je dit. Werkelijk alles jeukt. Dat is dan weer een van de nadelen van de zomer, maar goed, dat overleven we ook wel.
We zijn niet op vakantie geweest, maar ook thuis was het genieten. Inmiddels is de vakantie al weer voorbij, vandaag was de eerste dag terug op kantoor, en ik had best nog een paar weken vakantie willen hebben.
Ik heb ook helemaal niet bij jullie bijgelezen in de vakantie, ik ben lekker veel offline geweest. Als het in de avond wat afkoelde ging de laptop wel even aan, maar verder ging ik alleen op mijn telefoon online, af en toe. Heerlijk rustig wel eigenlijk. Maar nu ben ik weer volop online te vinden, dus ik kom zeker ook weer bij jullie lezen.

Hoe is het met jullie?

3 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Ohh ik vond het warme weer ook wel lekker hoor! Maar het scheelt dan ook dat ik niets op de planning had staan. Als ik wel aan het werk moest, dan had ik flink gebaald haha. Fijn dat jij er ook zo van kon genieten in je vakantie!

    Like

  2. Ja, zachte winters, meer muggen en andere insecten, harde winters, dan minder, vandaar dat ik er erg voor ben in de winter, dat we echt periodes krijgen van -10 zo hier en daar, langere tijd, meerdere weken dus…. omdat ze dan doodvriezen en er minder zijn, dus dat kan heel goed dat je zo onder zit, hier gelukkig door trucjes niet. Wind kunnen ze niet tegen dus de plafond ventilatoren en grond ventilator aan, munt olie vinden ze ook verschrikkelijk en een vernevelaar voor olie, met lavendel erin werkt ook erg goed om ze buiten te houden, vinden ze ook heel erg. Als je de goede essentiele olie haalt, kost wat, maar dan druppelt en jezelf ermee insmeert? Blijven ze meer weg…

    Gebruik je zoete geurtjes voor je oksels of voor de lekker? Ook weg ermee… ouderwetse geurzepen als unicura mee douchen, of menthol douche gel van Kneipp…. ook je shampoo… pas daarmee op… als jij naar bloemen ruikt, komt alles op je af.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.