Recept | Peachy milkshake voor volwassenen

Ik had zin in een ijskoude milkshake, en in een borrel, en ik vroeg me af waarom ik die twee eigenlijk niet zou combineren. Dus dat deed ik, en dat leverde dit lekkere zomerse drankje op.

img_4411

Met het rietje op de kop, zie ik nu… Daarom ben ik dus geen foodfotograaf.
Peachtree is een likeur met, zoals de naam al zegt, een frisse perziksmaak. Het wordt meestal gemixt of in cocktails gebruikt. Het is één van mijn favoriete zomerdrankjes, en waarom zou het niet lekker zijn als je het mixt met ijs en melk?

Ingrediënten voor 1 milkshake
75 milliliter melk
3 bollen slagroomijs
40 milliliter peachtree

Eigenlijk is het zo simpel dat je het amper een recept mag noemen: gooi alles in de blender en mix het tot een romige milkshake. Als je de milkshake te dik vindt kun je een scheut melk (of een scheut peachtree ;)) toevoegen. Schenk het in een glas, en geniet ervan!

7 gedachtes over “Recept | Peachy milkshake voor volwassenen

 1. Hahahaha, ja dit is zo simpel, je moet het alleen even bedenken, hier bij de kwalitaria hebben ze trouwens standaard een rum milkshake op de kaart tegenwoordig, de smaak natuurlijk, denk ik, het zal geen echte zijn 😉

  Vroeger deed ik dit ook wel met malibu, cocos dus waarom niet? 😀

  X

  Like

 2. Altijd leuk om je eigen milkshake te maken. Ik vind het moeilijk om echt goede milkshakes in Nederland te vinden. Vooral als je ze hebt geproefd zoals in Amerika (goddelijk). Ik zou hierbij dan de likeur achterwege laten, omdat ik geen alcohol drink. Maar dan is het hele effect natuurlijk weg.

  Like

  1. Haha, wel het effect wat ik met deze milkshake zocht idd. Maar voor alleen de perziksmaak kun je ipv likeur natuurlijk ook gewoon perziken of siroop gebruiken.

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.