Gelezen | Aan alle jongens van wie ik hield (trilogie) van Jenny Han

Aan alle jongens van wie ik hield

Wat als alle grote, heimelijke liefdes van je leven erachter komen hoe je ooit over ze dacht… tegelijkertijd!
Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.
 

Ik had nog een paar dagen over van mijn Kobo Plus abonnement, dus ik zocht iets luchtigs wat ik snel uit kon hebben. Na veel positieve verhalen kwam ik uit bij deze trilogie, die me al een tijdje nieuwsgierig maakte.
Het is eigenlijk een typisch feelgood high school verhaal, niet echt verrassend maar wel erg schattig eigenlijk. De grote hoeveelheid crushes van de hoofdpersoon was stiekem wel een beetje herkenbaar, ik was ook licht ontvlambaar als puber. Met als grote verschil dat ik nooit daadwerkelijk een vriendje had.
De boeken zijn vlot geschreven, lezen lekker weg en de hoofdpersonen hadden op de middelbare school bij je in de klas kunnen zitten. Al met al vond ik het vooral leuke boeken voor tussendoor. Even niet te veel nadenken, geen ingewikkelde verhalen, maar gewoon even lekker ontspannen met een lief verhaal.
Als je van contemporary young adult boeken houdt zou ik deze zeker lezen. Als je daar niks mee hebt denk ik niet dat dit jouw ding is. De serie heeft drie delen: ‘Aan alle jongens van wie ik hield‘, ‘P.s. ik hou nog steeds van je‘ en ‘Veel liefs, Lara Jean‘.

De links in deze post zijn affiliate links, zie mijn disclaimer voor meer info.

 

10 gedachtes over “Gelezen | Aan alle jongens van wie ik hield (trilogie) van Jenny Han

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.