Vega-test | op het gourmetstel

vegagDecember is natuurlijk de tijd van de feestdagen, en veel mensen gaan lekker gourmetten. Vorig jaar schreef ik al een post met vegetarische tips, vandaag gooi ik een paar producten in de test. Want wij hebben de eerste keer er ook al op zitten.

Huismerk Kip nuggets (200g) - Prijzen en Aanbiedingen ...Vegafit – Nuggets
Niet de meest voor de hand liggende keuze voor het gourmetten misschien, maar ik had de tip gekregen dat deze erg lekker waren. Dus nam ik ze mee, en dat bleek een prima tip, ze zijn inderdaad erg lekker. In het pannetje worden ze iets minder krokant dan ik hoopte, maar de smaak is prima. Ze smaken een beetje kipachtig, en ze worden absoluut niet droog. Ik ben wel benieuwd hoe deze het in de frituurpan of de airfryer doen, dus deze nuggets gaan zeker nog een keer met me mee. Deze nuggets zijn volledig plantaardig.
★★★★☆

De Vegetarische Slager – GehacktballetjesGehacktballetjes
De grote gehaktballen van De Vegetarische Slager kende ik al, die eet ik wel eens bij mijn stamppot, maar ik zag voor het eerst dat er ook een kleine versie van was.
Ik vind de grote net iets lekkerder dan de kleine, ze smaken wel een beetje anders. Maar ook de kleine balletjes zijn erg lekker. Zelfs qua structuur lijken ze net echt. En een ideaal formaat voor in het gourmetpannetje.
★★★★☆

100% Terugbetaald Archieven - Verniet.beValess – Crispy Sticks
De crispy sticks kende ik nog niet, maar aangezien ik de producten van Valess tot nu toe altijd lekker vind wilde ik ze graag proberen. En ze stelden niet teleur. Ze worden inderdaad lekker crispy in het pannetje, en het vleugje chili geeft ze net iets meer pit. En ze smaken écht naar kip. Zo echt, dat ik bijna twijfelde. Precies zoals ik gewend ben van Valess. Het grootste nadeel van Valess vind ik dat ze gemaakt zijn op basis van zuivel. Voor een keer vind ik dat niet erg, maar ik wil niet al mijn vlees vervangen door zuivel. Geen product voor dagelijks gebruik dus, maar lekker is het wel.
★★★★★

Dan nog even een huishoudelijke mededeling: waarschijnlijk komen er in december minder vega-tests online. December staat natuurlijk in het teken van de feestdagen en ik heb verschillende leuke acties, terugblikken en feestdagen-gerelateerde blogs in de planning, en als ik iedere week ook een vega-test plaats heb ik waarschijnlijk gewoon niet genoeg dagen in december. De bedoeling is wel om nog een feestdagen-special te doen, als het me tenminste lukt om de producten te scoren, maar verder ga ik zoals het er nu naar uitziet gewoon in januari de wekelijkse test weer oppakken.

Een gedachte over “Vega-test | op het gourmetstel

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.