Afgelopen week… #203

zfhahfIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Met pakjesavond gingen we lekker gourmetten, en de dag daarna aten we de restjes op. Gisteravond hebben we een pizza laten bezorgen, en de rest van de week hebben we eigenlijk heel normaal gegeten. We aten onder andere bloemkool, boontjes en chili sin carne.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik ben druk aan het werk geweest, en natuurlijk kwam Sinterklaas ook nog even langs. Oke, niet in levenden lijve, maar hij had wel voor iedereen een cadeau en een gedicht afgeleverd. Erg leuk.
Daarnaast mocht natuurlijk ook mijn enveloppenswap open. Zo leuk, ik vier al jaren geen Sinterklaas meer met cadeautjes, maar het blijft leuk om iets te krijgen.
Ik kreeg nog meer pakketjes, een trui, een douchekop en een tex-mex-pakket. Ik leek wel jarig.

img_2429

Ik haalde mijn armband weer op, het slotje was kapot dus er zit een nieuw slotje aan. Ik ging even het centrum in voor een paar cadeautjes en zat een avond gezellig bij de buren.
Er mochten een paar deurtjes van mijn adventskalender open, en we gingen naar een winterfair en een chihuahuadag. Nina en Macho deden mee aan een wedstrijd voor ‘beste kerst-koppel. Ze hebben niet gewonnen, maar ze scoorden wel ‘zeer goed’. Tja, ze zijn zo leuk, maar de concurrentie was ook erg leuk. Als je wil zien hoe ‘doodmoe’ eruit ziet, dan moet je nu even in mijn hondenhok kijken. Of naar mij.

img_2419

♥ Afgelopen week in sport
Lekker naar de sportschool, en verder eigenlijk niks.

♥ Afgelopen week werd ik blij van
Leuke dingen doen, heel veel blije hondjes bij elkaar, veel gezelligheid, leuke mensen om me heen, pakketjes ontvangen, marshmallows op mijn chocolademelk, cadeautjes, de kerstversiering in huis, nieuwe kerstversiering kopen, goed groeiende plantjes, mensen blij maken.

♥ Afgelopen week in stappen
63.162

♥ Afgelopen week las ik
Ik las nog een paar hoofdstukken in De gevleugelde kat, verder kwam het maar weinig van lezen.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een blog over kerstkaarten voor eenzame ouderen, ik liet de kerstversiering zien, deelde wat ik kreeg met de enveloppenswap, ik deed een nieuwe vega-test, liet mijn kerstoutfit zien (met winactie, doe je mee?) en deelde een aantal mooie blogs.

Hoe was jouw week?

 

2 gedachtes over “Afgelopen week… #203

  1. Lekker vol weekje dus .
    En super leuke nieuwe lay-out, ben al te lang niet meer hier geweest om te weten of je deze al langer hebt, of pas sinds kort. Maar ik vond ‘m wel tof!
    En heerlijke foto’s van de doggies weer 😀

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.