Kerstoutfit inspiratie: strak in je kerstpak + WINACTIE [gesloten]

Ik vind het altijd leuk om voor de feestdagen iets nieuws aan te schaffen. Een extra feestelijke outfit. Ik ben geen fashionblogger, en de laatste keer dat ik een outfitpost plaatste was vorig jaar in deze tijd, maar soms is het leuk om uit je comfortzone te gaan en iets nieuws te proberen. En met deze nieuwe outfits ben ik helemaal klaar voor kerst.

Ik heb pakken altijd leuk gevonden, maar ik kocht ze nooit omdat ik eigenlijk maar weinig gelegenheden had om ze te dragen, en met mijn maat durfde ik het niet zo goed. Maar nu ik behoorlijk afgevallen ben is die drempel minder hoog, en bovendien vond ik dat ik best een extraatje verdiend had. Toen OppoSuits bloggers zocht om over hun pakken te schrijven gaf ik me op. Want hoe leuk zou dat zijn, ik vol zelfvertrouwen in pak tijdens de kerstdagen?
In eerste instantie overwoog ik om voor één van de kerstpakken te gaan. Ik heb niks met foute kersttruien, maar deze kerstpakken vond ik wel erg leuk. Voor de gezinnen: er zijn matchende pakken voor mannen, vrouwen en kinderen.

 

Maar hoe leuk ik ze ook vond, ik besloot toch voor iets anders te kiezen. Er zijn namelijk ook erg veel leuke pakken te koop die je vaker kunt dragen. Uiteindelijk belandden de ‘Ruby Red’ en de ‘Lady Jag’ in mijn kledingkast. Beide pakken zijn ook leuk voor andere gelegenheden dan kerst, en bovendien kun je de rok en de blazer nog los van elkaar dragen. Ik kan er alle kanten mee op.

 

Nee, ik ben geen model, en ik heb geen professionele fotograaf tot mijn beschikking, maar ik wilde toch graag even laten zien wat mijn outfit gaat worden tijdens de feestdagen. Voor iedere dag één, niet te formeel, maar toch speciaal en feestelijk.
Behalve het pak draag ik hier een panty van de HEMA, en waar het truitje vandaan komt weet ik echt niet meer.

Ik wil ook even een groot compliment geven voor de service van OppoSuits. In eerste instantie had ik mijn pakken een maatje te klein besteld. Er staat een uitstekende maattabel op de website, maar toch zaten ze bij mijn schouders niet helemaal lekker. Dat is wel iets om op te letten bij aanschaf, ze vallen erg klein. Ik kwam al uit bij een maat groter dan ik eigenlijk heb, maar zelfs dat was eigenlijk net te krap. Maar gelukkig kon ik nog een maat groter krijgen, en zo belandden deze twee in mijn kast. Goed geregeld.

Winactie
Ik kreeg twee nieuwe pakken, maar de pakken die ik eerst had gekregen hoefde ik niet per se retour te sturen. Ik mocht er ook twee lezers blij mee maken. Je snapt natuurlijk wel dat ik dat graag doe. De pakken waar het om gaat zijn de ‘Red Ruby’ (zoals ik draag op de rechter foto) en de ‘Lumberjackie’ (deze ruilde ik zelf in voor de Lady Jag omdat deze er niet meer was in de juiste maat, maar het is deze). Ze hebben maat 44, maar ze vallen dus klein. Als je normaal maat 40 of 42 draagt en niet te ‘grof’ gebouwd bent rond de schouders dan zit je goed denk ik, maar kijk voor de zekerheid even in de maattabel op de website.

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie achter op deze blogpost en geef daarbij ook aan voor welk pak je meedoet.
 • Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan benaderen.
 • Meedoen kan tot en met 14 december 23.59. Op 15 december maak ik de winnaar bekend.

Heb jij je kerstoutfit al klaar?

oppo

14 gedachtes over “Kerstoutfit inspiratie: strak in je kerstpak + WINACTIE [gesloten]

 1. beide outfits staan leuk! Daa scoor je mee 🙂 Ja, ik heb een donkerrood velours en feestelijk jurkje gekocht met een uitgesneden rug, staat erg leuk, ben er heel blij mee! Was nog net eentje in maat 36 🙂 Veel plezier er mee.

  Like

 2. De outfits staan je super, hoor! 🙂

  Ik heb vijf kersttruien die ik eigenlijk het hele jaar door draag (de rest van de maanden alleen binnenshuis, in december ook buiten de deur). Dit jaar ga ik geen nieuwe kersttrui kopen. Wel heb ik een mooie glitterbroek met wijde broekspijpen gekocht. Deze ga ik tijdens alle feestelijke gelegenheden deze maand aantrekken 😀

  Liefs,
  Marloes

  Like

 3. Wat staat het je goed! Ze hebben echt leuke pakken zeg, ik zou graag meeloten beiden pakken zijn erg leuk dus mocht ik de gelukkige zijn dan mag je me verrassen welke het wordt. Voor de kerst heb ik dit jaar nog niks speciaals gekocht. Ik heb nog een hele mooie TOmmy Hilfiger jurk dus waarschijnlijk wordt die het voor de kerst want die draag ik normaal niet vaak.

  Like

 4. Ze staan je geweldig, alleen toen ik pakken las, dacht ik aan een colbert met broek… hahahaha Dit is veel vrouwelijker en mooier.

  Zelf, heb ik tig jurken in de kast en die draag ik met kerst, van sexy lang tot sexy kort, maar dat zijn ze gewend van mij, plus dat wij niet echt kerst vieren dit jaar, dus dat scheelt 😉

  x

  Like

 5. Ik vind het idee van een kerst pak wel errug leuk! Ik ga de site eens even bekijken 🙂 Leuke outfits heb je uitgekozen, die kan je inderdaad vaker dan alleen met kerst aan. Ook wel weer een voordeel.

  Like

 6. Prachtige pakken en voor ieder wat wild 👌
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie en zou dan ook dolgraag een kansje wagen voor de ‘Lumberjackie’ 😍

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hasssnkhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Een fijne dag 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.