Uit de brievenbus: Sint enveloppenswap

dagds

Via Twitter deed ik mee met een Sinterklaas enveloppenswap. Een paar dagen geleden viel mijn pakketje op de mat, en vandaag mocht ik mijn cadeautjes uitpakken. En ik ben goed verwend door mijn Sinterklaas.

Het budget voor deze swap was € 7,50, en de bedoeling was dat het pakketje door de brievenbus zou passen. En dat was nog best een uitdaging, aan de hand van een verlanglijstje op zoek naar cadeautjes die door de brievenbus passen.
Mijn pakket viel zaterdag met veel lawaai op mijn deurmat, en dat betekende dat ik nog een halve week mijn geduld moest bewaren voordat ik het open mocht maken. En dat is best lastig als dat pakketje maar blijft staren.
Vandaag mocht hij eindelijk open, dus nu kan ik jullie laten zien wat ik heb gekregen.

img_2258

Ik vond vier pakketjes, een gedicht en een zakje in mijn brievenbusdoos, en wat zijn ze leuk ingepakt. Ik begon met het gedicht, en al snel bleek dat ik tijdens het gedicht steeds kon lezen welk cadeautje ik mocht uitpakken.

img_2267

En dit pakte ik uit: een notitieboekje, sticky notes, lekkere handcreme en een Tony’s chocoladeletter. In het zakje bleek een bonuscadeautje te zitten: pilea-stekjes. Die heb ik meteen in een pot gezet, de bloempot was dus van mijzelf.
Hartstikke leuk, zo’n pakketje. We vieren eigenlijk al jaren geen Sinterklaas meer met cadeautjes, dus dit was mijn eerste Sinterklaascadeautje in tijden en ik ben goed verwend. Dank u Sinterklaasje!

5 gedachtes over “Uit de brievenbus: Sint enveloppenswap

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.