Afgelopen week… #201

zfhahfIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten deze week eigenlijk heel normaal en gezond. Het werd onder andere spinazie, bloemkool. broccoli en champignonschotel. Vrijdag ben ik in de ochtend met mijn collega bij de groenteboer geweest om een heerlijke lunchsalade samen te stellen. Dat was zo lekker, dat gaan we zeker vaker doen. Een kantine hebben we niet, dus we moeten zelf zorgen dat we iets lekkers meenemen.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag tot en met vrijdag was ik gewoon aan het werk, zoals bijna altijd op doordeweekse dagen. Woensdagmiddag hadden we een communicatietraining, en donderdagmiddag kreeg ik, eindelijk, te horen dat er een extra taak aan mijn functie toegevoegd wordt. Altijd leuk dat je werkgever vertrouwen in je heeft.
In de avonden was deze week eigenlijk ook behoorlijk rustig. Ik heb lekker de tijd gehad om te lezen, te schrijven en lekker rustig aan te doen.
Donderdag werden onze zonnepanelen gelegd. Ik was er zelf niet bij, want het gebeurde overdag, maar het is allemaal goed gegaan en het werkt goed.
Zaterdag heb ik geschminkt op een winterfair. Het was ijskoud, maar wel erg gezellig. En ’s ochtends vond ik tot mijn grote verrassing een chocoladeletter in mijn schoen!

img_2143

♥ Afgelopen week in sport
Daar kwam het deze week erg weinig van. Ik heb wel wat stretchoefeningen gedaan, en natuurlijk met de hondjes gewandeld, maar daar bleef het wel bij.

♥ Afgelopen week werd ik blij van
Ik werd blij van de chocoladeletter in mijn schoen, Nina en Macho, werkende zonnepanelen, lieve mensen om me heen, de konijnen, de eerste winterfair, leuke plannen maken en lekker rustig aan kunnen doen.

♥ Afgelopen week in stappen
54.288

♥ Afgelopen week las ik
Ik ging verder in ‘En dan nu het goede nieuws’ en tussendoor las ik ook nog ‘De verwarde cavia’ van Paulien Cornelisse.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik liet zien wat er in de Vega Lifestyle Box zat, deelde foto’s van de hondjes, liet mijn eerste tattoo zien, deed een nieuwe vega-test, maakte een sfeerimpressie van de kerstshow in Duiven en ik maakte de winnaar van mijn winactie bekend.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Afgelopen week… #201

  1. Hier was het een beetje een rommelige week? Dat komt omdat mijn hoofd wat vol zit, zoveel te doen en planningen afspraken, komende woensdag de winterfair op mijn werk, donderdag werken, zaterdag naar Drachten en zondag, nieuwe mensen ontmoeten, zondag ook nog Sint bij mijn ouders vieren, dan ben ik jarig, dan is er al het kerstverhaal wat gaan we wel/niet doen, welke datum, mijn pa wordt 70, mijn bril is van de week klaar.. pfffffffffffffff kortom een vol hoofd, hahaha

    Ik ga zo eerst even een filmpje weer kijken op youtube, ben ik ook erg mee bezig, keuringsdienst van waarde bijv… en hoe soya saus met zoutzuur wordt gemaakt hier, en dat dit dus niet echt is, in Japan duurt het anderhalf jaar om 1 flesje soya saus te maken, bla, dat dus… 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.