Fotoblog: kerstshow Intratuin Duiven

Na de kerstshow in Wijchen hadden we de smaak te pakken en wilden we natuurlijk ook ‘de mooiste van Nederland’ zien. En zo kwamen we afgelopen weekend terecht bij de Intratuin in Duiven. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar we werden niet teleurgesteld.

46440229_1995927620497967_7921715393880653824_oHet eerste wat ons opviel: wat was het druk! Er waren extra parkeerplaatsen ingezet en er stonden zelfs verkeersregelaars. Eenmaal binnen merkte je daar niet veel meer van. Ja, het was hartstikke druk, maar het was zo groot dat er meer dan genoeg ruimte was voor alle bezoekers om alles te kunnen zien en fotograferen. In totaal maakte ik 145 foto’s, die zal ik niet allemaal delen, maar bij dezen wel een mooie sfeerimpressie.

Spookytown! Deze huisjes met een griezelig tintje zijn nou typisch zoiets wat ik erg leuk vind om te zien, maar zelf niet zou kopen. Ze schijnen erg populair te zijn.

De Efteling mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze sprookjesachtige kerstshow.

46449237_1995792693844793_3983695141859753984_o

Er is veel geld in het water gegooid. En er was véél water! De opbrengst hiervan gaat naar het Rode Kruis.

Ik vond het erg leuk gedaan met de waterleliebladeren.

Tot onze grote verrassing bleek de kerstshow nog verder te gaan op de eerste verdieping, met een sprookjesachtige sfeer. Alleen de roltrap op gaan was al een feestje, we keken onze ogen uit.

Er was ontzettend veel verschillende kerstversiering te koop. De chihuahua kostte achttien euro, dat vond ik toch iets te gek voor een kerstbal, maar kijk nou hoe schattig! Wat je smaak ook is, hier kun je sowieso iets vinden wat bij je past.

De kerstshow in Duiven is inderdaad zeker de moeite waard! Ik begrijp wel dat hier zo veel bezoekers op af komen. Als je een keer in de buurt bent zou ik zeker aanraden om een kijkje te nemen. Laat je vooral niet afschrikken door de drukte, wij waren er in het weekend, één van de drukste momenten die je kan kiezen, en eenmaal binnen merkte je daar nog maar weinig van. Ik kan helemaal niet zo goed tegen drukte, maar hier was helemaal geen sprake van dringen en duwen, en er was ruimte voor iedereen. Zelfs voor het toilet hoefde je niet te wachten.

Op naar de volgende kerstshow!

6 gedachtes over “Fotoblog: kerstshow Intratuin Duiven

  1. Wauw, de laatste 3 foto’s vind ik het meest gaaf, ja dat heeft een reden, inspiratie voor ooit later, en niet eens om de kerst, maar de groene vrouw, hahaha

    Prachtig inderdaad, wie weet ga ik vandaag wel even hier kijken bij Intra Tuin maar die is niet zo groot, en ik moet wel M. ook zo gek zien te krijgen 😉

    X

    Like

  2. Ik heb al vaak gehoord dat het zo mooi is, we wonen redelijk dichtbij in Nijmegen maar zijn er toch nog nooit geweest. Ik denk vooral omdat Tommy niet zo van de kerst is. Dit jaar heb ik er zelf ook niet echt zin in. Ik hoop dat dat nog komt 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.