Afgelopen week… #187

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We begonnen redelijk normaal, met onder andere verse boontjes, spinazie en lasagne met heel veel groenten. Maar we bezochten ook een foodtruckfestival, en ik ging gisteren uit eten in een tapasrestaurant.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
De hele week heb ik volop gewerkt, het was weer erg druk. Maar gelukkig was er ook tijd genoeg voor leuke dingen. Zoals een avond helemaal tot rust komen in de tuin, vallende sterren kijken, een foodtruckfestival en het vrijgezellenfeestje van mijn zus. Verder heb ik veel gelezen, geschreven en genoten.

img_2054

♥ Afgelopen week in sport
Een paar keer naar de sportschool.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Wederzijds’ uit en ik begon in ‘Body Positive Power’.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik reviewde oordopjes, schreef over vallende sterren, maakte een lijstje met dingen waar ik gelukkig van werd, testte vegaburgers en deelde het recept van Blokzijler brok.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Afgelopen week… #187

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.