Dingen die mij de laatste tijd gelukkig maakten

vakantiegevoelOp Twitter begon ik een draadje waarin ik regelmatig deel waar ik die dag dankbaar voor ben. Meer positiviteit, meer bewust stil staan bij grote en kleine dingen die me blij maken. En dat was best veel de afgelopen tijd.

♥ mijn hangmat ♥ het geluid van de krekels in de tuin ♥ zwemmen met de hondjes ♥ de vakantiebieb ♥ onze tuin ♥ wijn met perziksmaak ♥ schrijven ♥ kijken naar de vallende sterren ♥ de temperatuur ♥ kermis ♥ de opblaasbare spa ♥ vrienden op bezoek krijgen ♥ lekker eten ♥ met een boek op de loungebank ♥ gevuld eitje salade voor op brood ♥ ijsjes krijgen op het werk ♥ kaartjes krijgen ♥ kaartjes versturen ♥ stokbrood met kruidenboter ♥ recreatieplassen ♥ met je voeten in het zand ♥ een nieuwe bikini scoren ♥ de vakantiekaartenswap ♥ dat er eindelijk weer iets gebeurt met mijn gewicht ♥ niks moeten ♥ Crystal Clear Grapefruit ♥ kittens kijken ♥ de geur van regen ♥ rode teennagels ♥ de bloedmaan zien ♥ genieten van mooie zonsondergangen ♥ wakker worden van een onweersbui ♥ barbecueën ♥ alles wat we in huis verbouwd hebben ♥ dat we die verbouwingen niet bij de tropische temperaturen hoefden te doen ♥ wakker worden met Macho’s neusje tegen de mijne ♥ bodypositivity ♥ de konijnen die ondanks de warmte schattig tegen elkaar aan kruipen ♥ twee weken vakantie ♥ de energie die ik krijg van de zomer ♥ leuke pakketjes ♥ leuke gesprekken met mensen ♥ Nina die bang is dat ik het koud krijg en heel dicht tegen me aan kruipt ♥ Mars Ice Cream met salted caramel ♥ hardlopen in de ochtend ♥ hommels vol met stuifmeel ♥ buiten slapen ♥

Wat maakte jou gelukkig deze zomer?

De link in deze post is een betaalde link. 

5 gedachtes over “Dingen die mij de laatste tijd gelukkig maakten

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.