Afgelopen week… #184

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere lasagna met heel veel groenten, stamppot andijvie en champignonschotel. Ook at ik een patatje met knoflooksaus en een heerlijke vegaburger. En ik proefde de oude kaas salade van Johma, heerlijk.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik heb vakantie! En eigenlijk deed ik niet bijzonder veel. We zijn nog even op de kermis in Uden geweest, op woensdag hebben we de Vierdaagselopers aangemoedigd en gisteren heb ik een dag geschminkt en popcorn uitgedeeld bij de supermarkt.
Verder heb ik vooral ontzettend veel gelezen, geschreven en genoten van het weer, ik heb mijn hangmat opgezet, en kaartjes besteld voor de oudejaarsconference.

img_1837

♥ Afgelopen week in sport
Ik ging een paar keer naar de sportschool, maar daar is het bij gebleven.

♥ Afgelopen week las ik
Veel zei ik al. Ik las de delen 4 t/m 13 van de Hoe Overleef Ik serie, ik las ‘Versplinterd’ uit, en ‘Drakendal’, en ook nog ‘Don’t give a f*ck’. Dat zijn dus 12 boeken, ik ben zelf verbaasd nu ik dit zo neerzet. Oke, Hoe Overleef Ik heb je zo uit, maar toch.

♥ Afgelopen week schreef ik
 Iets minder. Ik schreef 4 korte recensies over boeken in de vakantiebieb, schreef een kletsblogje en liet onze nieuwe trap zien.

Hoe was jouw week?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.