Gewoon even kletsen

blaEindelijk heb ik vakantie, en daar was ik heel erg aan toe. We hebben geen grote plannen, en echt op vakantie gaan we niet. In ieder geval niet nu, in de zomer, maar misschien in het najaar nog even.

Mijn vakantie begon met een dag schminken en suikerspinnen uitdelen bij een supermarkt. Alsnog aan het werk, haha, maar toch heel iets anders dan op kantoor zitten. Komende zaterdag zijn we er nog een keer. Hartstikke leuk, al zijn er op Twitter altijd gekkies te vinden die er heel andere dingen van verwachten. Maar ach, vreemde verzoeken, daar kan ik een complete blogpost over schrijven hoor. Ik zet het idee meteen in mijn concepten, wordt vervolgd…
Maar tot nu toe hebben we nog niet zo veel gedaan eigenlijk. Vooral heel erg genoten van het mooie weer en de zeeën van vrije tijd. Lekker buiten de deur brunchen, of in de tuin. Een nieuw favoriet broodje zoeken bij de Bakker Bart, want mijn oude favoriet was het broodje carpaccio. Het broodje omelet met sla en pijnboompitjes is ook erg lekker.
Nina heeft dus laatst voor het eerst een muis gevangen, en nu heeft ze de smaak te pakken. Ze heeft er niet nog één gevangen tot nu toe, maar bij ieder geluidje wat ze hoort schiet ze de tuin in. Terwijl Macho stiekem kampt met een identiteitscrisisje denk ik. Hij ligt erg graag te chillen in het konijnenhok, en hij blijkt gek op wortel. Lag hij daar in het hooi te knagen.
Ze hebben hier ook iets nieuws bedacht, er schijnt ergens een mobiele sportcontainer te staan. Daar kun je dus gratis sporten, en iedere twee maanden wordt het ding verplaatst. Ik moet nog even uitzoeken waar hij op dit moment staat en hoe het allemaal werkt, maar ik ga zeker een keer kijken.
Vandaag hebben we de wandelaars van de Vierdaagse aangemoedigd. Ik baal toch wel een beetje dat ik er niet bij ben hoor. Volgend jaar wel weer hoop ik. Maar langs de kant staan is ook leuk. Anders, maar wel leuk.
Veel vakantieplannen hebben we verder niet. Als het weer een beetje meewerkt, maar daar lijkt het niet op helaas, willen we nog een dagje naar het strand, en het is ook de bedoeling om een dagje sauna te doen. En verder zien we wel, lekker genieten en ons niet te druk maken in ieder geval. Er is al weer een kwart van de vakantie voorbij, zoiets gaat altijd veel te snel.

Heb jij nog vakantieplannen?

3 gedachtes over “Gewoon even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.