Nog meer verbouwen: de trap

dafNa de vloer besloten we eigenlijk om meteen door te gaan met verbouwen, de trapbekleding was ook al heel lang aan vervanging toe. Eigenlijk waren we wel even klaar met verbouwen, maar we waren nu toch bezig.

En zo kwam het dat we eind vorige maand opeens een kale trap hadden. Vorige maand? Ja, want het is al een paar weken klaar, het was er alleen nog niet van gekomen om het te delen.
Na lang twijfelen zijn we uiteindelijk voor vloerbedekking gegaan. We wilden niet gitzwart, maar wel iets donkers, als mooi contrast met de witte vloertegels. En we wilden iets wat onze verlichting goed zou laten uitkomen. Op de foto is het niet goed te zien, maar het is heel donker grijs geworden. In het echt kun je wel duidelijk zien dat het geen zwart is.

trap beforeafter
De muur heeft op beide foto’s trouwens dezelfde kleur, het verschil komt puur door de lichtval.
Wat scheelde was dat we hier weinig werk aan gehad hebben. Behalve de oude bekleding eraf halen werd alles voor ons gedaan. Prima, want ik had het zelf  niet gekund.

trap verlichting

En nog een foto met de verlichting aan. Lastig om daar een mooie foto van te krijgen, maar de verlichting wisselt van kleur. Deze zit er al jaren in, dat hebben we wel zelf gemaakt. Het zijn ledspots en ze zitten ingebouwd in de traptreden.
Ook hier ben ik hartstikke blij mee, maar nu zijn we toch echt even klaar met verbouwen. Alhoewel, er staat nog één dingetje op de planning.

5 gedachtes over “Nog meer verbouwen: de trap

  1. Leuk! Het is ook een werk, de trap doen. Wij willen de trap uiteindelijk openbreken en geen dichte traptreden meer hebben. De trapkast vervalt dan ook en die kunnen we missen. Het komt in ons halletje gewoon ruimtelijker over als de kast weg is en de trap open is. Wel een leuk idee die lampjes 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.