Afgelopen week… #182

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse asperges. Ik deed er rijst bij omdat de aardappelen op waren, en dat bleek best een geslaagde combinatie. Sausje en een eitje erbij, heerlijk was het. Ook bakte ik weer eens pannenkoeken, aten we koude schotel en gooide ik de balletjes in satesaus van de Vegetarische Slager & Unox op een broodje met wat gebakken uitjes. Simpel, maar lekker.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Het was een hele drukke week, maar tegelijkertijd heb ik het idee dat ik niet veel gedaan heb. Ik heb de hele week gewerkt. Woensdagavond moest ik een leenauto ophalen, want donderdag zouden de mankementjes aan mijn eigen auto opgelost worden zodat hij weer door de APK heen zou komen. Donderdagavond moest de leenauto weer terug, en ook de rest van de avonden was het vrij druk met dingen in en om het huis.
Dit weekend was ik vrij, en heb ik heerlijk genoten van het weer.

img_1762

♥ Afgelopen week in sport
Een keer naar de sportschool, een stuk minder dan ik had gewild.

♥ Afgeopen week las ik
Ik las ‘Steeds Leuker’ uit, en ‘De Poppenspeler’. Ik maakte een begin in ‘Ik geef je de zon’.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn mini-bucketlist voor de komende maand, schreef over de app Sonus Island, schreef wat over uit de kast komen als vegetariër en deelde een update over het eerste half jaar van 2018.

2 gedachtes over “Afgelopen week… #182

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.