Juli mini-bucketlist

juiEn toen was opeens het jaar al weer half voorbij. Juni was best een drukke maand, en ik heb op de momenten dat dat kon heerlijk genoten van het weer. En dat is een beetje ten koste van mijn doelen gegaan. Tijd voor een terugblik.

Ik wilde de boekplanner invullen en iedere dag iets doen aan mijn boek. Ik vind dat ik deze behaald heb. Er waren wel dagen waarop het er gewoon echt niet van kwam, maar ook dagen waarop ik extra veel deed, dus dat compenseert elkaar mooi.
Ik wilde ook minimaal twee keer per week iets met yoga of mindfullness doen. Ik heb precies één keer een geleide meditatie gedaan van een kwartier, terwijl ik ondertussen mijn maskertje liet intrekken. Jammer wel, want eigenlijk kon ik het juist zo goed gebruiken deze maand.
En ik wilde de boekenkast opruimen. Daar heb ik helemaal niks aan gedaan. Geen tijd, geen zin, en ik ging veel liever buiten zitten. Komt deze maand wel, met The Minimalism Game ga ik er niet onderuit komen.

Voor komende maand heb ik natuurlijk ook een paar doelen:

♥ Mindfullness in de herkansing, ik heb me aangemeld voor de meditatiechallenge van Sytse. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan, ik ben a.) niet zo goed in dagelijks iets doen en b.) niet zo goed in het bijhouden van Instagram Stories. Ik geef mezelf vijf bonusdagen, om het niet teveel een verplichting te laten worden.

♥ The Minimalism Game natuurlijk. Ik had er al over geschreven, en mijn doel voor deze maand is om het vol te houden tot het eind.

♥ Schrijven: juli is de maand van Camp NaNoWriMo. Dat lijkt een beetje op de echte NaNoWriMo in november, alleen kun je je eigen doel instellen. Dit hoeft geen aantal woorden te zijn maar mag ook bijvoorbeeld een tijdsdoel zijn. Ik wil in totaal minimaal 1000 minuten schrijven deze maand.

Heb jij doelen voor de komende maand?

8 gedachtes over “Juli mini-bucketlist

  1. Maar als het nou een warme maand wordt, ga je dan deze maand wel je boekenkast opruimen? Vraag ik me dan weer af 🙂

    Like

    1. Haha, nou dat zien we wel! Doel is nu niet zozeer de boekenkast, maar het ‘uitspelen’ van the minimalism game, en om dat te halen kom ik waarschijnlijk niet meer onder die boekenkast uit 😉

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.