Afgelopen week… #181

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten

We aten onder andere heerlijke asperges, bloemkool en doperwten. Aan het eind van de week kwamen mijn ouders langs voor de verjaardag van Lief, en hebben we met z’n allen gebarbecued.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen

Ik heb de hele week gewerkt. Halverwege de week had ik een soort functioneringsgesprek, en ze zijn hartstikke blij met me. Dat is altijd leuk om te horen natuurlijk.
Mijn auto ging weer naar de keuring, en ik heb me er behoorlijk druk om gemaakt, maar het viel weer reuze mee. Behalve de dingen die ik van tevoren al zag aankomen was er eigenlijk niks aan de hand. Komende week worden die punten opgelost en dan mag hij weer voor een jaartje rondscheuren.

img_1710
Vrijdag kwam degene die onze trap opnieuw ging bekleden. Ik was er zelf niet bij, maar het resultaat mag er wezen hoor. Dat was voorlopig wel de laatste grote verbouwing in huis.
We hebben nog even gekeken op de kermis in Heesch, maar die lijkt steeds kleiner te worden. Jammer, want druk was het wel.
Gisteren schminkte ik op een markt, en ondanks het warme weer was het gelukkig best druk bij mijn tafel.

♥ Afgelopen week in sport
Twee lekkere hardloopsessies.

♥ Afgelopen week las ik
Niet zo veel, maar ik las nog een paar hoofdstukken uit ‘Steeds Leuker’.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik liet zien wat er in mijn Twitzomer pakket zat, schreef een recensie over Floor Faber, reviewde mijn nieuwe deodorant en ik schreef over The Minimalism Game.

2 gedachtes over “Afgelopen week… #181

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.