Afgelopen week… #177

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Ik maakte onder andere asperges, helaas het laatste deel wat we hadden ingevroren. We zijn allebei gek op asperges, dus ik hoop op een mooie aanbieding binnenkort. We aten onder andere ook spinazie, bami en pasta pesto.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik heb bijna de hele week gewerkt, en in mijn vrije momenten was ik lekker bezig in en om het huis. Ik ging lekker wandelen met de hondjes, sporten, en ik maakte een kaartje. En ik ging natuurlijk schrijven.
Vrijdag was ik een dag vrij, en in de avond hadden we een bruiloft, dat was heel gezellig. Zaterdag had ik een schminkdag op een jaarmarkt, en het was hartstikke druk. Heel vermoeiend natuurlijk, maar zo leuk.

img_1524

♥ Afgelopen week in stappen
51.568

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘de wildernis in’ uit, en het vervolg, ‘water en vuur’ las ik ook uit. Ik begon in deel drie, ‘geheimen’ van Erin Hunter.

♥ Afgelopen week in sport
Ik ging een rondje hardlopen, heb lekker gewandeld en ben weer bij Curves geweest.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn ervaring met de Escape Room, schreef een recensie over de Boekplanner, liet de nieuwe vloer zien, vulde de strand-tag in en deelde mijn doelen voor de komende maand.

Hoe was jouw week?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.