Beautiful Beach Tag

dagaaeZoals jullie vast wel weten ben ik gek op het strand, en toen ik deze zomerse strand-tag tegenkwam kon ik die natuurlijk niet laten liggen. Ik vond de tag op Trendbubbles, en vandaag deel ik mijn antwoorden.

Wat is je favoriete strand?
Ik denk dat ik dan toch voor Kijkduin ga. Het strand waar we het meest naar toe gaan, we hebben er zelfs onze stamstrandtent. Extra voordeel is dat je er nog steeds gratis kan parkeren, en toch is het er relatief rustig.

Wanneer ga je naar het strand?
Het liefst zo vaak mogelijk. In de zomer om lekker te zwemmen en te genieten van het weer, en als het kouder is om heerlijk uit te waaien. Helaas wonen we niet echt dichtbij het strand, dus zo vaak komt het er niet van.

Wat neem je in ieder geval mee naar het strand?
Iets te drinken en twee natte washandjes. Die laatste deed mijn moeder al toen ik nog klein was. Gewoon om je handen aan af te vegen als je niet in de gelegenheid bent om je handen te wassen. Of tegenwoordig om de natte hondenpootjes een beetje schoon te maken voordat ze het zout gaan aflikken.

Welke zonsondergang was de mooiste?
Ik hou van zonsondergangen en vind ze allemaal bijzonder. Maar die in Hongarije, boven het Balatonmeer, was toch wel extra speciaal.

foto van Jenniek van Benthem.

Welk strand staat op jouw verlanglijstje?
Er zijn veel plaatsen met strand die ik nog eens zou willen bezoeken. Maar deze blauw lichtgevende stranden zou ik wel heel graag eens in het echt willen zien.

Wat doe je als je iets verloren bent op het strand?
Geen idee, ik ben gelukkig nog nooit iets verloren. Afhankelijk van wat het is denk ik: in paniek zoeken en melden bij alle strandtenten, of mijn schouders erover ophalen en doorgaan met genieten.

Hoe ziet jouw ideale stranddag eruit?
Lekker wandelen over het strand, als het warm genoeg is even het water in, wandelen over de boulevard, een hapje en een drankje doen en nog even het strand op om naar de zonsondergang te kijken.

In het zand of op een bedje?
In het zand!

Iets te eten of drinken kopen of koelbox mee?
Een rugtasje met een paar blikjes en flesjes mee, en verder kopen. We hebben wel eens de koelbox meegenomen, maar dat is zo’n gesleep, veel te zwaar.

Zonnefactor (SPF)…
30 ofzo. Ik verbrand eigenlijk nooit, maar ik smeer wel.

Bikini, badpak of topless?
Bikini.

Favoriete bezigheid op het strand?
Ontspannen en genieten!

Ga jij graag naar het strand?

6 gedachtes over “Beautiful Beach Tag

  1. Het wordt weer eens tijd om naar het strand te gaan. Maar op zonnige dagen, als het druk is, ga ik liever niet. Eigenlijk vind ik het strand het leukst op een mooie herfstdag met alle honden die rondrennen.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.