Juni mini-bucketlist

juniMei vloog weer voorbij. Het was een maand van weinig bloggen, maar offline gebeurde er des te meer. Tijd voor een terugblik op mijn doelen van mei, en natuurlijk zijn er voor de nieuwe maand ook nieuwe doelen.

Ik wilde het dressoir opruimen alsof we gingen verhuizen. Dat is helemaal gelukt, want voor de vloer moest hij helemaal leeg. Alles is eruit geweest, en alleen de dingen die we mee zouden nemen bij een verhuizing liggen er weer in. Ik ben blij met de opgeruimde kast.
Een ander doel was een definitieve keus maken voor de nieuwe vloer. Het lijkt me duidelijk dat ik deze ook mag afvinken, hij ligt er zelfs al in, dus dat is behoorlijk definitief.
Voor mijn blog wilde ik de privacyverklaring op orde brengen, dat is ook gelukt.
En tot slot wilde ik een nieuw recept proberen, maar daar is het niet van gekomen.

Voor de komende maand heb ik natuurlijk nieuwe doelen:

♥ De boekplanner invullen en iedere dag iets doen aan mijn boek. Tijd dat het er een keer echt gaat komen. Het wordt fantasy/young adult, en als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven, klik hier!

♥ Minimaal twee keer per week yoga of mindfullness doen.

♥ De boekenkast opruimen. Nee, niet per se boeken weg, maar er staat zo veel in naast boeken, en dat stoort me vreselijk. En ik wil eigenlijk een nieuwe boekenkast, dus dan zal hij sowieso opgeruimd moeten zijn.

Heb jij doelen voor de komende maand?

6 gedachtes over “Juni mini-bucketlist

  1. Ha! Ik heb ook een paar keer yoga gedaan met een youtube video. Best fijn. Gewoon doen de komende weken. Er is altijd wel een 20 minuten te vinden op een dag om even te strekken en rekken.

    Like

    1. Ja ik ken ze idd, heb zelfs eens een dertig dagen challenge gedaan. Ik weet hoe fijn het is, en toch schiet het er zo snel weer bij in. Daarom wil ik het graag weer oppakken.

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.