Afgelopen week… #172

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse bloemkool, sperziebonen en pannenkoeken. En we staken voor de eerste keer dit jaar de barbecue aan.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik ben de hele week aan het werk geweest. Maandag werd Nina gesteriliseerd, en gelukkig mocht ik tussendoor even weg om mee te kunnen om haar weer op te halen. Ik vond het doodeng, maar gelukkig is alles goed gegaan en was ze al snel weer helemaal de oude.
Ik ben lekker bezig geweest in de tuin, ik zaaide onder andere tomaten en een mix van bloemen waar bijen op af komen. Ik ben benieuwd wat er op komt, van de tomaten is nog niks te zien, maar van de bloemen beginnen er al wat kleine blaadjes omhoog te komen.
Ik stuurde ook mijn pakketje voor EPIC 6.0 weg, en een dag later ontving ik mijn cadeaus. Zo lastig altijd om de doos dan te laten staan tot de uitpakdatum.
Zaterdag ging ik naar de verjaardag van mijn zus, en we zijn meteen even gaan kijken in haar nieuwe huis. Ik kreeg een stapel moestuintjes, en die heb ik meteen klaargemaakt. Wortel, radijs, komkommer en cherrytomaatjes.
img_1245

♥ Afgelopen week in stappen
68.489

♥ Afgelopen week las ik
Ik las Ongebonden uit, en Zondagskind van Judith Visser. Ik begon in Studie van Gif van Maria V. Snyder.

♥ Afgelopen week in sport
Lekker op de fiets naar mijn werk, fitnessen en heel veel wandelen.

♥ Afgelopen week schreef ik
Hoe de digitale detox week me vergaan is, ik schreef over geld verdienen op Koningsdag, een recensie over de Stouter-trilogie en een review van mijn foto op canvas.

Hoe was jouw week?

3 gedachtes over “Afgelopen week… #172

  1. Van Nina, ja altijd even erg weer als je ze moet laten helpen of het gaat doen. Ik blijf het even zielig vinden, gelukkig zijn ze vaak zo weer op de been en weer zoals je ze kent.

    Mijn week was druk, vol met pitch & putten en op de driving range gestaan, veel foto’s geschoten omdat het eindelijk mooi weer is, en dat komt nog allemaal op blog 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.