Review: foto op canvas van Albelli

dasgIk heb zo veel leuke foto’s, en toen ik van Albelli de vraag kreeg of ik een foto op canvas zou willen testen en reviewen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Waar ik wel lang over na moest denken was wélke foto het dan ging worden.

We hadden zo veel leuke foto’s om uit te kiezen, maar toen maakte een fotograaf op een evenement deze geweldige foto. Een gelukstreffer, dat zei ze zelf ook. Een actiefoto, precies op het juiste moment genomen. Toen we hem zagen wisten we meteen, dat moest hem worden.

img_1139

Het bestellen was erg eenvoudig. Je upload de foto en kunt meteen het voorbeeld bekijken. Hou er wel  rekening mee dat de randen van het canvas om het frame gevouwen worden en dat deze dus in feite wegvallen.
Als de foto mogelijk niet scherp wordt krijg je een waarschuwing zodat je hem nog kan aanpassen.
Na het bestellen duurde het nog vier dagen voordat ik hem in huis had. Toen hij gedrukt was en verzonden werd kreeg ik netjes een mailtje dat ik mijn canvas kon verwachten. Hij werd netjes verpakt bezorgd.
Het eerste wat me opviel was het formaat. Ik had een doek van 50×70 besteld, en pas toen ik hem voor me zag viel het me op hoe groot het was. Heel mooi, en perfect voor de plaats waar we hem wilden hangen.
We zijn er erg blij mee, en ondanks dat er een blaffende hond op staat is hij heel mooi scherp geworden.

img_1225

Hij heeft al een mooi plekje aan de muur gekregen. Onderstaande foto lijkt een beetje wazig, maar dat komt door het licht. Hij hangt in een hoek waar het blijkbaar onmogelijk is om een echt goede foto te maken, maar ik wilde hem toch even in zijn geheel op zijn plek laten zien.

img_1222

Ik ben erg tevreden over ons canvas en de service van Albelli, en als ik nog eens een fotoboek of iets anders nodig heb zou ik hier zeker weer willen bestellen.

albelli

 

 

4 gedachtes over “Review: foto op canvas van Albelli

  1. Pingback: Gedachtenspinsels

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.