Uit de brievenbus: #echtepostiscool 6.0

dagdsNiet lang na #Twitspring kwam ook het bericht dat er een nieuwe editie van EPIC zou komen. Ik heb deze keer wel even getwijfeld omdat het zo snel na elkaar kwam, maar besloot (natuurlijk) toch om gewoon mee te doen. Het pakketje staarde me al een paar dagen aan, maar zaterdag mocht het eindelijk open.

Zelf mocht ik shoppen voor Annouska. Ik volgde haar al op Twitter sinds één van de vorige edities, maar ik vond het deze keer wel lastig om een leuk pakket samen te stellen. Gelukkig is het wel gelukt, en ze was er blij mee.
Het pakketje wat ik open zou mogen maken kreeg ik op donderdag, en het heeft een paar dagen verleidelijk op de keukentafel gestaan tot ik het open mocht maken. Ik ben vrijdagavond opgebleven tot middernacht en heb daarna uitgepakt.

img_1227

Ik kreeg een erg leuk pakket van Debbie. Zelfs aan de dieren is gedacht, die waren ook erg blij met wat ze gekregen hebben (ja, het is al op.)

img_1238

Van linksboven naar rechtsonder: een mooie kaars, knaagsticks voor de konijnen, mooie potloden, een ijsblokjesvorm, een lekker maskertje, gerookte kip sticks voor de hondjes, thee, koffie en chocola.
Northflix en Inge, weer heel erg bedankt voor het organiseren, volgende keer hoop ik er zeker weer bij te zijn.

Heb jij ook meegedaan?

17 gedachtes over “Uit de brievenbus: #echtepostiscool 6.0

  1. Wat een leuke dingen heb je ontvangen én verstuurd! En hoe lief dat er ook iets voor de dieren bij zat 🙂 Ik vond het ook weer een erg leuke editie van EPIC.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.