Gelezen: Stouter-trilogie van Christina Lauren

Stouter.pngDrie boeken, drie stellen, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Ieder boek vertelt het liefdesverhaal van één van de stellen. 

Deze trilogie werd me aangeraden door een collega van me, ze zouden een beetje vergelijkbaar zijn met Vijftig Tinten Grijs. De trilogie bestaat uit de boeken Ondenkbaar, Onverwacht en Ongebonden. Ik kon de boeken van haar lenen, en ik had ze al snel uit.
De boeken zijn vlot geschreven en lezen lekker weg. Het verhaal is geen hoogstaande literatuur, en eigenlijk hartstikke voorspelbaar, maar het spel van aantrekken en afstoten tussen de hoofdpersonages is goed geschreven en houdt je aandacht vast. De stomende liefdesscenes spelen een grote rol in het verhaal.
Al met al leuke boeken voor tussendoor, ideaal als je zin hebt om iets te lezen waar je niet teveel over na hoeft te denken. Aanrader als je van chicklit houdt en niet schrikt van expliciete seksscenes. Laat maar liggen als je je wel stoort aan seks in boeken.

De serie is begonnen als trilogie, maar inmiddels zijn er meer boeken verschenen over vervolg van het leven van de hoofdpersonen. Ik heb alleen de oorspronkelijke trilogie kunnen lenen, maar ik ben wel benieuwd naar de rest. Ik wil ze zeker nog lezen, maar na drie boeken had ik ook wel weer even zin in iets anders. Wordt nog vervolgd dus. 

Dit artikel bevat affiliate links. Zie mijn disclaimer voor meer informatie.

Stouter.png

3 gedachtes over “Gelezen: Stouter-trilogie van Christina Lauren

  1. Pingback: Gedachtenspinsels

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.