Afgelopen week… #167

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere rode kool, pannenkoeken en broccoli. Ik proefde voor het eerst een vega kipschnitzel, en die was zo lekker dat ik er het liefst meteen nog een wilde eten. Dit weekend gingen we lekker uit eten en ontdekte ik onder andere de Bicky burger. Ik kende hem van de chipssmaak, maar had de echte burger nog nooit gezien of geproefd. Ze hadden een vega versie, en die smaakte erg goed.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik heb bijna iedere dag gewerkt, en in de avonden heb ik lekker kunnen sporten. Verder heb ik vooral veel Netflix gekeken en gelezen.
Vrijdag gingen we voor een weekendje naar Zeeland. We sliepen in een hotel vlakbij het strand. Jammer dat het zo koud was, we hadden zelfs weer sneeuw, maar verder was het een erg geslaagd weekend.

img_0943

♥ Afgelopen week in stappen
60.589

♥ Afgelopen week las ik
Ik las verder in Oorsprong van Dan Brown.

Afgelopen week in sport
Ik ging drie keer naar Curves, deed mijn eigen oefeningen en ging twee keer op de fiets naar mijn werk. Verder een paar flinke wandelingen.

♥ Afgelopen week schreef ik
Een recensie over Gordon, ik schreef over Curves, deelde dingen waar ik mee wilde stoppen en schreef een pupdate.

Hoe was jouw week?

4 gedachtes over “Afgelopen week… #167

  1. Voor het weekend was het stressen hier, vanaf vrijdag keerde de rust ineens toe, en heb ik een fantastisch weekend gehad, zo eentje waarvan je wilt dat het doorgaat, maar helaas, duty en afspraken are calling 😉 Doonderdag ga ik weer het weekend in, en who knows…. heb er nu al zin in! Nu het weer nog die mee mag werken naar warmere temperaturen 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.