#Pupdate: Macho vijf maanden oud + fotospam

machoeMacho is al weer vijf maanden oud, en aan het eind van deze maand woont hij al weer drie maanden bij ons. Hij is al helemaal gewend, en wij ook. We zijn nog iedere dag blij dat we dit ventje in huis genomen hebben.

Hoi, Macho hier! Het vrouwtje noemt haar stukjes nog steeds Pupdate, maar eigenlijk ben ik al heel groot hoor. Al net zo groot als mijn grote zus Nina. Ik vind dat ik geen pup meer ben, ik ben een stoere man.
Als ik maar wel genoeg kan slapen. Mijn baasjes zeggen dat ik zo veel slaap omdat ik nog een puppy ben, maar slapen is gewoon mijn grootste hobby. Ben ik niet knap als ik slaap? Het liefst lig ik op zachte plekjes, in de capuchon van de winterjas van het vrouwtje bijvoorbeeld. Bij voorkeur als ze hem aan heeft, dan is het extra lekker warm daar. Ze zegt dat ik kan snurken als een volwassen kerel, zie je nou wel?
img_0900Als ik wel wakker ben dan speel ik het liefst met mijn zus, of met mijn aapje. Samen rennen we dan de hele kamer rond. Of we gaan de tuin in, nu het buiten iets warmer wordt.
Heb je mijn nieuwe tuigje al gezien? Stoer he? Weg met dat stomme kattentuigje wat ik eerst had. Dat zit toch helemaal niet lekker? Deze zit veel fijner. Mijn baasjes vinden mij ook heel knap als ik hem om heb. Dat hoor ik graag hoor.
En iedereen die ik zie is gek op mij. Helemaal niet erg, ik vind die aandacht wel leuk. Mijn zus is ook gek op me hoor, al wordt ze af en toe ook wel een beetje gek van mij. Laatst had ik zere tandjes, omdat ik nieuwe kiesjes kreeg. Het lukte me niet om harde snoepjes kapot te krijgen, maar Nina was zo lief om ze voor me voor te kauwen. Ja, ze is toch wel lief, ook al wil ze meestal graag zelf mijn eten opeten. Zelf hou ik ook van eten hoor, als zij bij haar eten weg loopt dan pak ik het ook. Gelukkig kunnen we allebei erg goed ons eten beschermen. Niemand die daar in de buurt komt.
Ik zou haar niet meer willen missen. En zij mij ook niet hoor, al denkt ze soms van wel. Wij zijn een goed team, samen beschermen we onze baasjes wel!

 

4 gedachtes over “#Pupdate: Macho vijf maanden oud + fotospam

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.