Kilo’s Knallen: min tien!

img_43_1382106301Tijdens de feestdagen heb ik minder goed opgelet op wat ik allemaal at, maar na nieuwjaarsdag ben ik weer heel netjes gaan eten. En dat zorgde vandaag voor een mooi resultaat.

Mijn doel voor december was niet zozeer om af te vallen maar vooral om niet aan te komen. Ik zou al tevreden zijn als ik gewoon op gewicht zou kunnen blijven, en dat is absoluut gelukt. Hoewel ik na de feestdagen weer een beetje was aangekomen, was ik over de hele maand genomen zelfs nog een halve kilo afgevallen.
Na nieuwjaarsdag ben ik er weer vol voor gegaan. Het ritme was weer terug, normale werkweken, geen gekkigheid meer en ik merkte ook dat mijn lichaam de behoefte had aan normaal en gezond eten.
Vorige week ging ik de dag voor mijn weegdag met een collega lunchen, bij die grote gele M. Ik had verwacht dat die actie ervoor zou zorgen dat ik niet echt af zou vallen, in totaal zat ik net op het randje van mijn weekpunten. Maar het viel reuze mee, ik was alsnog behoorlijk wat kwijt. Dus ook lunchen bij de McDonald’s kan gewoon. Als je dat niet iedere dag doet natuurlijk.
Deze week was ik extra blij, vanmorgen zag ik weer een mooie mijlpaal: ik zat precies op de min tien, en daar was ik zo blij mee. Heerlijk gevoel, ik ben nog steeds blij dat ik zo’n vier maand geleden de keus voor Weight Watchers heb gemaakt. Ik kan lekker en genoeg eten en hoef mezelf niks te ontzeggen, en dat zorgt ervoor dat het heel goed vol te houden is.
Ik hoopte dat ik voor mijn verjaardag tien kilo kwijt zou zijn, en dat is duidelijk gelukt. Op naar de volgende mijlpaal.

12 gedachtes over “Kilo’s Knallen: min tien!

 1. Om af te vallen gaat het om wat je eet. Goed eten en dat volhouden. De meeste mensen komen elk jaar met kerst aan en dat zo jaar achter jaar. Of we daar nou echt blij van worden. Laat onze uitgehongerde Jezus aan het kruis het maar niet horen.

  Like

 2. Best een prestatie, he? Maar zeg nou eerlijk: vond je de gele M maaltijden nou nog echt lekker of eigenlijk niet echt meer? Want als ik heel eerlijk ben, vind ik het eten bij de gele M dus gewoon niet lekker. Dat helpt ook mee. En het vult totaal niet. Dan wordt het al een stuk makkelijker om betere keuzes te maken wat betreft eten.
  Maar dat gaat je in de toekomst ook lukken, als het je nu goed afgaat. En inderdaad: je kan best een keertje iets ‘fouts’ eten waar je dan echt van geniet šŸ™‚

  Like

  1. Haha, ik heb er juist ontzettend van genoten (zonder schuldgevoel). Ik eet daar bijna nooit, maar als ik het een keer doe, dan ook als ik er echt zin in heb šŸ™‚

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.