Recept: eenvoudige aardappelkoekjes

img_0469Gisteren hadden we wat gekookte aardappelen over. Niet genoeg om vanavond als maaltijd te eten, maar te veel om gisteren tegen heug en meug op te eten. Weggooien doe ik liever niet, dus probeerde ik er iets van te maken voor de lunch.

Ingrediënten
2 medium formaat gekookte aardappelen
2 lente-uitjes gesneden
peper, zout en paprikapoeder naar smaak
bakproduct

Rasp de aardappelen fijn. Bak de lente-uitjes gaar, en voeg deze toe aan de aardappelrasp. Breng het mengsel op smaak met peper, zout en paprikapoeder en vorm er ‘koekjes’ van. Bak de koekjes aan beide kanten goudbruin in een koekenpan en laat ze afkoelen. Of eet ze warm, dat lijkt me ook lekker. Zelf moest ik ze meenemen naar het werk, dus ik had koude aardappelkoekjes.

Eet smakelijk!

2 gedachtes over “Recept: eenvoudige aardappelkoekjes

  1. Zo simpel kan het zijn inderdaad, ik ben ook gek op rosti idee, of zoals hier, je hebt ook de Indische kroket, wordt ook van aardappel gemaakt maar dan met een vulling, zo lekker! Wie weet is het online te vinden dat recept.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.