Pronto woonparty

prontoWoensdag 22 november was het de avond van de Pronto Woonparty, een soort open avond waar je de trends op interieurgebied kon bekijken en kon genieten van diverse stands en natuurlijk hapjes en drankjes. Ik was erbij in het filiaal in Nijmegen.

Allereerst wil ik even zeggen dat ik hier niet speciaal als blogger geweest ben. Iedereen die interesse had en er op tijd bij was kon gratis tickets aanvragen, en dat is ook wat wij gedaan hadden. Het leek me leuk en gezellig om naar toe te gaan, en ik ben dus niet gevraagd om te komen.
De tickets voor 19.00 uur waren al uitverkocht toen ik las over de woonparty, maar gelukkig waren er nog wel kaartjes beschikbaar voor 20.00 uur.
Voor de winkel stond al een standje met lekkere warme chocolademelk met slagroom en marshmellows, en speculaasbrokken. Heerlijk, en heel welkom want het was koud buiten en we moesten even in de rij om binnen te komen.
Binnen was er een route uitgezet door de winkel, zodat je alles kon zien. Onderweg kwamen we langs verschillende standjes van zaken uit de omgeving. Er was bijvoorbeeld een kapsalon, een standje met allerlei lekkere dingen, de Douglas en ook een stand van KiKa.
Tussendoor werden we natuurlijk ook voorzien van een hapje en een drankje.
Na afloop kregen we een goodiebag mee.

img_9844

De tas zelf was al mooi, en handig te gebruiken als bijvoorbeeld een strandtas. Er zit een rits in, en hij heeft zelfs een binnenvakje.
In de tas zat een mooi zacht kussen, een beetje fluweelachtig, met bloemen. Hij heeft een mooie neutrale kleur en past eigenlijk overal wel bij. Daarnaast vonden we een decoratie in de vorm van een veer, een geurkaas en een chocoladetruffel. En natuurlijk een berg folders.
Ik vond het een leuke avond, en een mooie goodiebag. Het was gezellig opgezet en erg goed geregeld.
Pronto doet dit jaarlijks in november, en volgend jaar hoop ik er zeker nog een keer bij te zijn.

9974

 

4 gedachtes over “Pronto woonparty

  1. Klinkt leuk šŸ™‚ wij waren bijzonder druk met verhuizen en ritjes naar de bouwmarkt dat ik er niet naar gekeken heb. Onze salon tafels komen bij Pronto vandaan en daar zijn we nog steeds erg blij mee.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.