Afgelopen week… #151

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere homemade bami, andijviestamppot en verse boontjes. Ook aten we champignonschotel en ik at een oliebol. Oke, het waren er twee.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
We hebben flink opgeruimd in de keuken, alle kastjes opnieuw ingericht, weggedaan wat we niet meer gebruikten en alles schoongemaakt. Ik heb eigenlijk een hekel aan dat soort klusjes, maar nu had ik er echt zin in. En ik ben nog steeds blij als ik de kastjes open trek.
Ik had ook een sollicitatiegesprek, en diezelfde dag nog hoorde ik dat ik kon starten, maar ik kon ook starten bij degene waar ik vorige week vrijdag een gesprek had. Toen had ik opeens een luxeprobleem.
In de middag heb ik nog even lekker gewandeld met ons hondengroepje, en woensdagavond gingen we naar de Pronto woonparty. Daarover later meer.

img_9906
Donderdag ging mijn geliefde auto naar de garage, de koppeling was niet goed meer en het werd steeds meer een slakje. Er moest echt wat aan gedaan worden voordat hij helemaal niet meer vooruit zou komen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om mooi eens op te ruimen in mijn oude slaapkamer, bij mijn ouders. Daar vond ik een schetsboek met tekeningen van toen ik een jaar of vijftien was. En ik vond heel veel dingen waarvan ik dacht ‘waarom heb ik dat eigenlijk?’
Vrijdag en zaterdag heb ik geschminkt op een winterfair. Helaas viel het tegen, en op de laatste dag gingen de eerste standhouders al inpakken toen het net een beetje op gang begon te komen. Zonde, en daardoor was het een stuk vroeger afgelopen dan eigenlijk de bedoeling was. Maar gezellig was het wel.
Vanmorgen zijn we met Nina naar een chihuahuadag geweest, zo leuk, al die hondjes bij elkaar.
Ergens tussendoor nam ik ook de tijd om mijn boek uit te lezen en te beginnen in een nieuw boek, mijn nagels te doen en nog flink te schrijven voor NaNoWriMo.

Afgelopen week in stappen
53.824

Afgelopen week werd ik blij van
Veel gezellige dingen doen, een erg leuk nieuwtje, een verrassing, leuke dingen van vroeger terugzien, leuke mensen, chocola.

Afgelopen week in sport
Regelmatig wandelen en natuurlijk mijn normale oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik las Schaduwkinderen uit en begon in ‘De cirkel van zes’ van Nora Roberts.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde het recept van mijn gevulde paprika’s, liet zien wat ik gebruik aan apps, schreef een kletsblogje en deelde een NaNoWriMo update.

Hoe was jouw week?

9974

Een gedachte over “Afgelopen week… #151

  1. Okay. Ik wil echt meer info ver een chihuahuadag 🙂 Want er gebeurt wel iets bijzonders als chihuahua’s elkaar ontmoeten, merk ik. Dan reageert mijn Chi net een beetje anders: relaxter, zou ik zeggen.
    Ik heb Nano maar even opgegeven dit jaar. Er kwam te veel tussendoor. November is ook nooit rustig voor mij 😛

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.