Gewoon even kletsen

blaZo, tijd voor een random kletspraatje vind ik. Ik heb wel weer dingen te melden waar ik niet per stuk een blogpost aan wil wijden maar die ik wel even wil delen. Zo was er tegenslag, maar ook goed nieuws en heel veel honden.

Als iemand zegt  ‘ik heb goed nieuws en slecht nieuws’ dan is de reactie meestal iets als ‘begin maar met het slechte nieuws, dan hebben we dat alvast gehad’. Dus dat zal ik ook maar doen he, niet dat er zo veel te vertellen valt of dat het onoverkomelijk is, maar gewoon erg vervelend en het komt slecht uit. Ik heb vorige week pech gehad met de auto, hij wilde niet meer starten. Dat was gelukkig snel opgelost, maar helaas bleek dat er ook problemen waren met de koppeling, en die moesten toch echt opgelost worden voordat het moment kwam dat hij niet meer vooruit zou gaan. Arm ding, en arme ikke want het is een duur grapje helaas. Morgen gaat hij naar de garage en als het goed is mag ik hem dezelfde dag weer meenemen.
Klaar met het slechte nieuws, er was ook goed nieuws. Degenen die hier vaker lezen weten waarschijnlijk wel dat ik al een tijdje op zoek was naar een baan. Daar heb ik niet uitgebreid over geschreven maar het is wel eens voorbij gekomen. Nadat ik op een vervelende manier bij mijn vorige baan moest stoppen leek het even alsof niemand me nog wilde hebben. Het heeft lang geduurd en de moed zonk me af en toe in de schoenen. Maar vandaag was er dubbel goed nieuws, ik kon nu namelijk opeens kiezen uit twee banen. Twee hartstikke leuke banen ook nog, en hoewel ik echt een voorkeur had voor één van de twee voelde het toch een beetje vervelend dat de andere het dan niet zou worden. Raar om dan opeens met zo’n luxeprobleem te zitten. Maar ik ben er natuurlijk wel erg blij mee.
Iets kleiner leuk nieuws, ik heb eindelijk leuke én betaalbare overknee-laarzen gevonden en ik wil er in gaan wonen zo blij ben ik er mee.
Met Nina gaat ook alles hartstikke goed, ze heeft onze nieuwe huisgenoot al ontmoet en ze is er zó lief voor. Sowieso is ze erg leuk met andere honden, we gaan regelmatig met een vast groepje wandelen, met allemaal kleine hondjes. Vanmiddag waren we met acht honden, die het ook allemaal erg goed met elkaar kunnen vinden. En het is zo’n leuk gezicht om ze allemaal te zien spelen en rennen. En wij als baasjes hebben het ook erg gezellig met elkaar.
Dat was denk ik wel zo’n beetje alles wat er te updaten valt. Hebben jullie trouwens ook nu al zo’n zin om de kerstboom op te zetten en decemberblogs te schrijven?

9974

Een gedachte over “Gewoon even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.