What’s on my phone

iphoneIk vind het altijd leuk om nieuwe apps te ontdekken, en ik lees deze artikelen dan ook graag bij anderen. Zelf heb ik wel eens geschreven over apps, maar dat is al weer een tijd geleden. Vandaag laat ik jullie graag mijn telefoon en mijn apps zien.

Ik heb een iPhone 5S. Ik weet dat er inmiddels zelfs de iPhone X is, maar ik vind het voor mezelf zonde om iets te vervangen wat nog goed werkt, liever gebruik ik een product tot het ‘op’ is. En vooralsnog doet mijn telefoon het nog prima en ziet hij er nog goed uit. Maar als ik een nieuw toestel koop dan wil ik wel graag dat die weer jaren mee gaat, dus dan zou ik zeker aan de iPhone X of een andere iPhone denken. Al moet ik dan nog wel even sparen of wachten tot hij iets ouder is. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de iPhone, dus als hij aan vervanging toe is ga ik misschien als volgende toestel wel de iPhone X bestellen.

img_9797

De achtergrond die wissel ik nogal eens af. Op dit moment is het een foto van Nina, een mooie zwart-wit foto die niet te druk of schreeuwerig is.

img_9798

Als ik hem ontgrendel dan kom ik als eerste bij de apps die ik het eerst gebruik. In het mapje ‘fotografie’ staan bijvoorbeeld mijn camera, mijn foto’s, maar ook Instagram, Photogrid (om collage’s te maken) en Printic.
Daarnaast het mapje ‘sociaal’, waar je, heel verrassend, mijn social media vindt. Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Whatsapp.
‘Bloggen’ bevat Bloglovin’ en de WordPress-app. ‘Gezondheid’ is het meest gevulde mapje op mijn telefoon. Daar heb ik bijvoorbeeld een aantal 30 day challenges in staan, maar ook Garmin Connect, de app van mijn zorgverzekeraar, Runkeeper en de app van Weight Watchers.
In de map ‘lezen’ staan mijn boeken en mijn goodreads. Ik lees nog altijd liever een papieren boek, maar als ik van huis ben is het wel fijn om iets te lezen te hebben.
‘Games’ spreekt voor zich denk ik. Ooit stond hij helemaal vol, maar ik merkte dat ik steeds minder spelletjes ben gaan spelen op de telefoon. Nu heb ik alleen nog PokemonGO, Candy Crush en een muntenschuifspel.

img_9799

Op de tweede pagina staan de apps die ik minder vaak gebruik, maar wel regelmatig open. De rekenmachine, de notities, de waterpas. Maar ook de app van mijn bank, mijn telefoon en paypal, die in de map ‘financieel’ staan.
In ‘shoppen’ staan bijvoorbeeld Wish en AliExpress, maar ook Marktplaats, Scoupy en Eurosparen.
Verder wat losse apps, Deskbike omdat ik hoop dat ik binnenkort weer een deskbike kan gebruiken, Parkmobile is ideaal voor het betalen van parkeergeld, ik was altijd sceptisch, maar inmiddels ben ik helemaal om. Tasty voor receptinspiratie en Duolingo om mijn Duits en Frans op te krikken. De app van mijn printer, en een vacature-app, die spreken voor zich denk ik.
De map ‘weer’ heeft buienradar, weeronline en de pollenkaart voor de hooikoorts. En de map iPhone is een beetje een loos mapje, daarin zitten apps die nou eenmaal op de iPhone zitten maar waar ik nooit gebruik van maak.

Welke apps gebruik jij graag?

tmobile

 

 

9974

 

 

 

 

 

4 gedachtes over “What’s on my phone

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.